Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat menší polykarbonát

Od: ringerst odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chlapi,kutilové mám k Vám moc velkou prosbu,nevěděl by někdo na Trutnovsku nebo v jeho okolí,kde by se nechal sehnat polykarbonát, potřebuji pouze jednu desku o rozměrech 1,80 x 1,20m,1cm tlouštka/barva průsvitná nebo bronz/,hlavně,kde by uřízli či nechali uříznout tento rozměr,je pro mne zbytečné a i zbytečně drahé kupovat dvakrát či třikrát víc,než co potřebuji,jak mi říkali ve stavebninách.Moc Vás všechny prosím,kde toto sehnat.Budu vděčný za každou radu či pomoc.Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Některé firmy, které prodávají polykarbonát nabízejí i dodání jakéhokoliv rozměru (dle přání zákazníka), samozřejmě za vyšší cenu.

Zkus se zaptat v tech stavebninách, která firma jim to vozí a jestli toto nabízí. Když neuspěješ, tak zkus kontaktovat přímo výrobce polykarbonátu a zeptat se jich, kdo v tvém nejbližším okolí objednává takové zboží.

Do té firmy potom zajdi a zeptej se jestli jsou ochotni ti požadovaný rozměr uříznout a prodat. Možná tam budou mít nějaký "zbytek" a nebo ti tabuli objednají a uříznou.

A taky musíš vědět jak chceš mít orientované dutinky.

Taky počítej s tím, že když chceš 1,8m x 1,2m tak možná zaplatíš 1,8m x 2,1m, protože z toho zbytku šířky 90cm těžko něco vyrobí.

hodnocení

2x

dodává taky Lanit Plast, 9 prodejen po republice, taky Pardubice

lanitplast.cz/...

polykarbonat.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

nevím, jestli se dá koupit v metráži. to je jako chtít koupit půlku rohlíku, protože celý nesním.

toztak
hodnocení

0x

Tak já kupoval u výrobce, na míru mi to i uřízli, ale viděl jsem ty desky buď v OBI nebo Baumaxu, tak bych se zeptal tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]