Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chlapi,kutilové mám k Vám moc velkou prosbu,nevěděl by někdo na Trutnovsku nebo v jeho okolí,kde by se nechal sehnat polykarbonát, potřebuji pouze jednu desku o rozměrech 1,80 x 1,20m,1cm tlouštka/barva průsvitná nebo bronz/,hlavně,kde by uřízli či nechali uříznout tento rozměr,je pro mne zbytečné a i zbytečně drahé kupovat dvakrát či třikrát víc,než co potřebuji,jak mi říkali ve stavebninách.Moc Vás všechny prosím,kde toto sehnat.Budu vděčný za každou radu či pomoc.Díky.
2x
Některé firmy, které prodávají polykarbonát nabízejí i dodání jakéhokoliv rozměru (dle přání zákazníka), samozřejmě za vyšší cenu.
Zkus se zaptat v tech stavebninách, která firma jim to vozí a jestli toto nabízí. Když neuspěješ, tak zkus kontaktovat přímo výrobce polykarbonátu a zeptat se jich, kdo v tvém nejbližším okolí objednává takové zboží.
Do té firmy potom zajdi a zeptej se jestli jsou ochotni ti požadovaný rozměr uříznout a prodat. Možná tam budou mít nějaký "zbytek" a nebo ti tabuli objednají a uříznou.
A taky musíš vědět jak chceš mít orientované dutinky.
Taky počítej s tím, že když chceš 1,8m x 1,2m tak možná zaplatíš 1,8m x 2,1m, protože z toho zbytku šířky 90cm těžko něco vyrobí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.