Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na venkovní dlažbu

Od: korina* odpovědí: 5 změna:

dobrý večer , potřebuji poradit . O víkendu jsme zrušili starý , dost poničený skleník a na jeho místě bude stát altánek a v něm pěkné sezení. Ale potřebuji vyřešit co na podlahu, budou tam velké čtverce asi betonové nebo nevím , máme je tam asi tři roky v kulně složené.ale je to studené a na pohled nehezké. tak chci něco co by bylo teplejší pod nohy , hezké na pohled a fajn na údržbu. že by lino? co myslíte dík ahoj KOrina

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

spíš bych volila přírodní podlahu , když to bude venku - dřevěnou ...než lino - to je jen můj názor

doplněno 25.02.14 20:51:

nedávno jsem v hobby marketu viděla dřevoplast - jako prkna ...vypadalo to moc zajímavě a nesmekalo se to - byla by dobrá i údržba

doplněno 25.02.14 21:11:

dá se různě poskládat - moc mne to zaujalo

Co na venkovní dlažbu
humbucker*

Ahoj. Tak, při čtení dotazu, jsem si představova,l zrovna něco takového, podobného. Dobrý tip.

cuca*
hodnocení

0x

Ja tedy nevim, bude to altan, nebo spise nejaky zahradni domek? Snad tam budete chodit v backorach?

Nevim, jak to presne myslite.ja mam take betonove dlazdice.take osklive. Ale mohla byste si tam dat hezke.delaji ruzne.staci navstivit stavebniny

Ale lino si v klasickem venkovnim altanu nedovedu predstavit. A kdyz tak takove to tvrde co byvalo driv, zadna mekka vrstva zespodu jako dnes, podle me by to zespod plesnivelo.

Nevim jestli se stale vyrabi.mama ho ma jeste na chodbe ve 33 let stare bytovce.

doplněno 25.02.14 21:07:

Hahanaj asi mysli neco takoveho, mohlo by to byt hezke, pomerne dlouhodobe reseni...

hodnocení

0x

Dejte do altánku ty betonové čtverce na udusaný písek pěkně do roviny a pak, aby to nebylo tak studené si na to dejte nějaký koberec. Z koberce jednoduše vymetete smetí do okolí altánku a bude to nejlevnější řešení. Linoleum rozhodně do altánku nedávejte, trpělo by slunečním svitem a v zimě mrazem.

korina*
hodnocení

díky za rady , s tím linen to byl jen nápad. viděla jsem v telce reklamu na takové malé dřevěné čtverce a háčky do sebe zapadaly, ta podlaha na fotce je super. uvidíme , až v květnu bude altán stát vyfotíme to a ukáži vám to.Už se moc těším.hezké dny přeje Korina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]