Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka zmateně přehazuje programový knoflík

Od: zanyk

Dobrý den, mám specifický dotaz. Naše pračka po nastavení programu chvíli pere, ale po té, co má přeskočit na další program začne zmatěně točit programovým kolečkem ve směru hodinových ručiček a není schopná se nikde zastavit. Nevíte, čím by to mohlo být? A ještě jedna věc, přestala i vypouštět, zkoušeli jsme po tom, co nám tohle udělala nastavit vypouštění vody a ždímání, ale ona prostě není schopná vůbec vodu vypustit, když jsme jí nastavili na máchání, tak šla normálně, ale jakmile dojde na vypouštění, začne vrčet a po chvíli se spustí programové kolečko, které obíha neustále dokola. Hadici jsme zkontrolovali a čerpadlo též, neshledali jsme nic, co by to v tomhle případě mohlo dělat. Jinak počítám s tím, že zavolám opraváře, ale chtěla bych vědět, jaká by mohla být příčina toho všeho. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím, jak čtu máte doma z pračky velké bílé stopky bude to whirpool nebo candy, nebo něco jiného s jejich střevy, asi vás zklamu ale v pračce se zničila elektronika, programátor bude možná v pořádku ale elektronika stojí cca 2-3500-,czk.
Pokud je pračka starší a má již své vyprané u mnou zmíněných značek jsou to cca 4 roky a pračku má doma tříčlenná rodina, zajděte pro novou..s pozdravem Adam.
*cteni*
doplněno 19.03.09 16:47: heh tak jsem dnes byl na zakázce a s vámi popisovanou poruchou sem zrušil indesitku..Nějak jsem na ně zapoměl chuděry a to mě živí skoro nejvíc...
*smich*
jarmik*

Můžu využít příležitosti, že tu je odborník. Kolik bys tak tipoval rozdíl v očekávané životnosti u těch dražších značek? Dík.

Zdravím, odborník je jen Klaus, prý se specializuje na globální oteplování nebo co..
Když koupíte pračku za 40 000,-czk jistá je jen jedna věc, že oprava bude 2x dražší než u kousku za 10 000,-czk
Jde spíš o střeva s pračky z čeho je složena, a také o značku někdo má linku v rumunsku s ženskýma od pola, jiní v německu s vyučenými lidmi..i o tom to je..taky je občas smůla na špatný kousek který se sere jak může a od toho nepomůže ani sebelepší pračka/cena...
*cteni*
jarmik*

Toho jsem se bál!

Já se bojím jenom tří a vícehlavých draků...

hodnocení

0x

Pravděpodobně je porucha v programátoru. Určitě přizvěte odborníka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]