Nejste přihlášen/a.
Á je to tady..naše cca 6 let stará pračka Elektrolux Intuition přestala prát...Včera jsme vyprali dávku prádla...pračka normálně doprala,doždímala...tak jsme prádlo vytáhli,pověsili..všechno ok...pak jsme chtěli prát další várku a BUM...už nejde spustit...bliká tlačítko START(zeleně) a svítí i dva ukazátory postupu praní( signalizace machání a odstředování ) obojí svítí ,což by nemělo..neždímu ani nemáchám a už vůbec né zároven..,pračka totiž ani nejede a nejde ani zapnout.,...zkoušela jsem vytáhnout zásuvku..a nic..zase se znovu při přívodu elektřiny a nastavení na praní objeví ty tři svítící indikátory ( máchání, ostředování a START-ten dokonce bliká ) čím to může být?
zítra mám schůzku se servisákem eluxu, stejně jako každou středu. jestli si vzpomenu, tak se optám
šmánkote to byste byl moc hodnej...posílám foto co to dělá...pořád svítí ty dvě kontrolky..jakože probíhá máchání i ždímání zároven...přitom neprobíhá nic..pračka se nedá ani zapnout..a tlačítko START pořd.. bliká zeleně...začalo to zničeho nic..jedna várka prádla se normálně oprala a když se vložilo nové prádlo na další praní a zapla pračka..naskočili dvě diody červené(máchání a ždímání) a nic se nedělo..filtr ucpaný není ,přívod vody taky v pořádku...a když ji vypnu z elektřiny a zase zapnu naskočí to samé...a nejde s tím hnout...kdybyste byl tak moc hodný ,pokud si na nás vzpomenete...
doplněno 25.02.14 20:16:naskočily diody..pardon už píšu jak k-análfabet: D
pošlete mi vnitřní poštou přesný model, product number PNC (výrobní číslo) mělo by podle mne být devítimístné a přesně která kontrolka svítí,nebo bliká. ty kontrolky jsou důležité. dle nich se podle servisního manuálu vyčte konkrétní chyba. pračky s displejem to mají jednodušší, číslo chyby se objeví přímo na něm.
aha tak to je mazec...tak posílám..d.ěkuji moc !
doplněno 27.02.14 14:19:tak už je u nás pan opravář...prý to vypadá na topení pračky...programátor prý vypadá ok...tak právě zkouší vyměnit to topení..a pak dám vědět...cena opravy 1000,-
doplněno 27.02.14 15:58:hotovo...oprava 1000,- kč...problém bylo topení v pračce.pračka už zase běží.díky všem za rady
doplněno 28.02.14 19:48:cena nového topení cca 300,- výměna 700,-...dohromady 1000,- hnus fialovej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.