Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Univerzální plnitelná kapsle pro Dolce Gusto

Od: ditusa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den!

Na netu jsem našla odkaz na plnitelné kapsle pro kávovar Dolce Gusto.Zajímalo by mě jestli s tím máte někdo zkušenosti? Budu ráda za jakoukoli odpověď.

Zdravím Dituša

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noale
hodnocení

1x

Provedl jsem srovnatelný přepočet ceny.

Cena 3 plnitelných kapslí 500,- poštovné a balné 130,-, celkem 630,-. Každá vydrží "až" 50 použití (?!), celkem tedy 150 káv.

Nákup kvalitní kávy v akci (! jinak by cena byla vyšší) 80,- Kč/250 g. Jedna porce je 7g.

Takže za jednu kávu zaplatíte 6,44 Kč spousta práce.

Při nákupu originálnch kapslí v internetovém obchodu s osobním vyzvednutím koupíte originální kapsle Dolce Gusto za 6,88 Kč/ks.

Stojí to za to?

olaf71*
hodnocení

0x

prakticky to může být funkční. zkušenost jinak nemám, jelikož mám kapslí pro DG z akce Z tolik, že je nestačím ani používat

hodnocení

0x

Když uvážím za kolik se ty plnitelné kapsle prodávají, tak nemá víznam stím laborovat.

Cena kapsle 170,-kč, životnost "až" 50x

Takže při ideálních podmínkách Vás jedno použití přijde na 3,5kč + káva + mytí a plnění kapsle.

Kvalitnější káva stojí cca 700,-Kč/kg, jedna porce 7g = 6Kč

Když to celé sečtete tak za jedno normální kafe z plnitelné kapsle dáte 10,-Kč/1porce.

Originál DG celkem obstojné kvality stojí 16ks 130,-Kč = 8,-Kč/1porce. Bez starostí, bez práce atd...

Pokud chcete levnější kávu, doporučuji jiný kávovar,

janulinka*

Tak jsem tyhle kapsle vyzkoušela - 3 kapsle stojí 445,-, takže jedna vyjde na 148,-kč. Z jedné jsem udělala už přes 100 káv a zatím stále drží. Psala jsem jim, jak vlastně dochází k opotřebení kapsle a odpověď byla následující:

-------------------

Dobrý den,

kapsle má zesílené silikonové víčko, které je však v jednom místě zeslabené. V tomto prostoru jehla penetruje víčko. Při opakovaném použití je nutné vložit jehlu do již propíchnutého prostoru, avšak díky pružnému silikonu se otvor kolem jehly opět utěsní. Opotřebení nastává u nové generace kapslí až po cca 60-80 použití, kdy nastává právě to, že víčko přestává těsnit.

Děkuji a přeji hezký den,

Tomáš Heřmanský

Super-kapsle.cz

-------------------

Zatím mě tedy jedna káva vychází na cca 4,-kč..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]