Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit chodník

Od: ramona odpovědí: 6 změna:

Předesílám bydlím mezi nočními restauracemi a bary ...Znečistují nám dlažbu u vchodu do domu lidskými a psími výměšky a už jsem na to vylila několik flašek Sava,pak Jaru s vodou a nakonec postříkala sprejem na odmašťění... ani se to nehlo fleky zůstaly,dokonce tlapky, viditelné stříkance ( promiňte mi od zvratků) a tak kdyby to nebylo města,tak snad jedině předláždit, sakriš co s tím...vedle je sběrač deštových vod,takže žádný chemický dryják tam nelze použít ...:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

2x

To byste musela vzít "rejžákem", aby to šlo alespoň trochu dolů... Ideální by bylo, kdybyste měla tlakový čistič (WAPku) - na občasné použití by stačila např. WAPka z LIDLu (cena tuším kolem 1500 Kč). Musíte mít k dispozici "jen" zásuvku a přívod vody (hadici).

hodnocení

0x

čištění je věcí majitele tedy města.

ramona
hodnocení

Ano máte pravdu,volala jsem tam chodí jsem jedna zametačka každé ráno,ale pouze zamete ( chodí s takovou dřevěnou rykšou) jinak pouliční autočistič sem nevjede,neotočí se zde je tu slepá ulička,proto te nešvar a blivajz...jsem jen nájemnice,ale chodím si k tomu špinavému vchodu do sklepa denně pro kolo,proto mám snahu,jinak kdo tam jde jednou za čas do sklepa nebo měřit vodu,tak si zanadává a jde ...majitel na to nedá 1500kč ...ani to Savo ap. mi nezaplatil ...

moula*
hodnocení

0x

Existují speciální prostředky-čističe, ale jsou šíleně drahé. Já používám obyčejnou hladkou mouku. Tou posypu skvrny a občas pohoním koštětem a po pár dnech zametu a třeba to zopakuji. Tak odstraňuji i fleky od kapajícího oleje z aut. Když na to naprší, tak to nevadí, jen to znovu za sucha posypu moukou.

hodnocení

0x

Dlažba, předpokládám zámková, je porézní, to se nepodaří vyčistit dokonale asi nikdy. Leda to snad něčím "napustit", ale potom by zase mohla klouzat. Nebo se na to ideálně vykašlat, zablitý chodník není Váš, tak se o to prostě nestarejte, nedívejte se na něj, prostě to ignorujte, nemá cenu bojovat s větrnými mlýny :) Když to ignorovat nedokážete, odstěhujte se do nějaké slušnější čtvrti, ideálně vlastního domku.

ramona
hodnocení

A)...s částí odpovědi souhlasím s Vámi,že je to porézní a to až překvapivé,jak moc ...ve městě jsou sem tam i trvalé masné skvrny od těch neštastných kebabů,které lidem padají během pojídání ve městě,ale to jen na vysvětlení kvality dlažby prosím,aby bylo jasno...ignorovat to do určité míry musím,ale když se mi hnusí,tak to chci uklidit,ruce mě neupadnou,jenže to nejde,lepí se to a nic nato naplatí ...

B)...tak takovou blbost,že mi odpoví někdo jsem nečekala...hm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]