Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi s výběrem dobré akuvrtačky s max průměrem upínání 13mm? Našel jsem jenom 10mm,těch je hodně. S 13mm je málo a pokud jsou tak za vysokou cenu.
Dobrá je Narex ASV 18 2A
Nechá se sehnat okolo 5.000,-
doplněno 23.02.14 19:45:Podobnou od Narexu máme v práci a maxi spokojenost. Taky mám doma klasickou už 30 let a je stále bez problémů. V práci máme také Bosh a nikdo s ní nechce dělat.
doplněno 23.02.14 19:47:@promon Makita taky ok, výborné zkušenosti s flexou. Jsou to kvalitní značky.
Myslím, že z akušroubováků, které kdy jsem používal,má nejlepší poměr cena/kvalita právě Makita. Aktuálně mám tříkvaltovou, s kovovou převodovkou, je to stroj k nezdolání. Právě ten třetí kvalt je príma při vrtání velkým průměrem do kovu, často s ní vrtám třeba díry stupňovitým vrtákem . no problem. Typ z hlavy nevím, je v autě.
Určitě není špatné nářadí od Narexu, Festool - ale to je dražší ve srovnatelných kategoriích, úplně top je Hilti, ale tam je cena posunutá ještě jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.