Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna umakartových dveří

Od: mustafa76 odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi, chci se zeptat, "zrekonstruovali" jsme umakartovou koupelnu svépomocí a zvenčí je natažena perlinka a trhaná omítka (opravdu nelze poznat, že se nejedná o zděnou koupelnu). Nyní ale řešíme výměnu původních umakartových dveří, rádi bychom je vymenily za nové se zachováním původních zárubní.

Lze takové vůbec sehnat, máte s tím někdo zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dejte foto současných dveří, případně i s částí stěny

albatros498022*
hodnocení

0x

Podle mne leda nechat vyrobit nebo samovýroba.

hop®
hodnocení

0x

Nové těžko, mají specifický rozměr. Pokud je máte rozštípané, zkuste bych se poptat u stavařů, kteří dělají rekonstrukce jader, z bouračky Vám seženou slušnější, aspoň do té doby, než budete muset jádro také rekonstruovat...

hodnocení

0x
Jednou jsem to take resil a bylo mi receno, ze se jedna o klasicke sedesatky. Pouze bude nutne prevarit zavesy. Zmerte zkuste. I typu jader bylo vice...

jabraka*
hodnocení

0x

Původní zárubně neunesou dveře těžší,jako původní.Jednak mají panty přizpůsobené těm dveřím.Doporučil bych upravit povrch mezi rámečky dekoračními deskami,nebo silnější tapetou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]