Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kubík desek borovice - jaká je cena

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

kubík desek borovicových za 3200,-kč , je dobrá cena nebo si myslíte že mě chtěl prodejce "natáhnout"

desky jsou "mokré"

díky za vaše názory

P.S. byl jsem se jen zeptat za kolik prodává desky

doplněno 18.03.09 19:10:

tloušťka apod. ho nezajímala, prostě mi jen za chůze odpověděl že: za kubík desek 3200,-kč

výtka
Upozornění od sys strejc 18. 03. 2009 18:59:54

Specifikuj! Síla , délka, šířka, sámované či nesámované...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám, že se bavíme o řezivu, trošku málo informací na přesnější odpověď, ale jen tak od boku vystřeleno se dá říct, že je cena dobrá. Ale bacha na mokrý řezivo a na borovici dvojnásob, jakmile je nařezaná na prkna či fošny a během několika dnů se nesrovná se do hrání, tak zmodrá a je vystaráno, nedá se s tím nic udělat, jedině pak namořit na tmavo, ale borovici je škoda mořit, ta je nejkrásnější jen nalakovaná.

alf*
hodnocení

0x

to je moravsky, je potřeba popsat srozumitelně co to je, rozměry. Pokud jsou myšlena prkna, "coulky" tak by to asi byla normální cena bez DPH, ale je to málo informací. Co vím od kamarádů z Moravy tak kubík prken je od 2600 do 4000 bez DPH, ale zase nevím zda prkna jsou ty desky a je to od kvality, rozměrů a množství

hancamamca
hodnocení

0x

taky mám objednaný desky, ale smrkový. bez dph stojí asi 2500 v 4m délce, tloušťka 2,4cm. Takže pokud máš na mysli něco podobnýho, tak je to cena v normě, dobrá. Borovice je prý o něco levnější. Takže to klidně ber. Ještě ale musíš přičíst daň 19%, to ti asi neřekl.

hancamamca

... jsem se přehlídla. ale i tak, s daní to vychází dobře.

technikjirik*
hodnocení

0x

cena je na horní hranici, ale dá se to brát. Když to není za 5000,- tak je to ještě dobré, na každý pád bych ještě prošel inzerci jak na netu tak i anonci a vůbec vše, někomu třeba zbylo ze stavby.

pilar*
hodnocení

0x

Kubík desek za 3200kč / bez dph je standart , sila bude určitě 25mm , šířka ruzna ( nesámované)

pokud jsou prkna v pohodě berte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]