Zkusil na navsteve mel sem pocit ze v tom pelechu tesne prede mnou nekdo lezel ani za tejden sem si nezvyk.Asi je to dobry pro toho komu je zima a ja bych to nebral ani zadara ale byl sem tam sam ,treba to je pro dva lepsi
Mám vodní postel ( 180 x 200 cm ) s nejvyšším tlumením provedení Hard již skoro tři roky jsem s ní velmi spokojen já i manželka od té doby máme problémy vyspat se na jakékoliv jiné matraci. 14. leté dceři jsme koupili matraci 100x200 cm s minimálním tlumením provedení Soft , také je s ní velmi spokojená. Pokud ležíte či sedíte, vždy se vám přizpůsobí, pokud si např. přilehnete deku poznáte to také až po delší době. K tepelné pohodě, která je zde zmiňovaná v odpovědi - díky termostatu topení lze nastavit přiměřenou teplotu dle potřeby a tu i dle okolí měnit - v teplých letních dnech snížit např. na 25°. Porovnání tlumení bych doporučil od střední po nejvyšší, zda bočnice Hard nebo Soft je při ležení jedno, při vstávání , kdy jsou nohy již na zemi není rozdíl také příliš velký, protože i u provedení Soft sedíte níže než měkké bočnice. Mínusy k užívání bych měl dva 1. musíte se naučit vstávat - z lehu do sedu ( nefungují různé pomocné pohyby švihem - matrace je dokonale zatlumí ), 2. náklady na ohřev - cca 20-30 kWh/měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.