Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak mám vyrobit mezi místnostmi?.. Kvůli odlehčení by to nemělo být vyzděný...Děkuji za radu.
Pokud jsem pochopila spravne, udělejte pricku ze sadrokartonu.je to lehke, rychle udelane.budete potrebovat profily, sroubky, mineralni vatu, sadrokarton, tmel na sadrokarton atd.navodu na internetu je spousta . doporučuji knizku Sadrokarton zvladneme sami.
A staci byt trochu sikovny kutil, ne odbornik.
Já jsem před pár lety rozdělil místnost příčkou z polystyrenu, tloušťky 10 cm, natáhl síťku a lepidlo zapucoval... později vzal Primalexem. Zárubeň na jedné straně ukotvena do cihlové příčky, na druhé straně prodloužena jäklem a zakotvena do stropu. Drží... příčka udrží i obraz...
Rychlé, laciné, jednoduché, příp. dočasné...
Abych nezakládal nové téma, tak se zeptám zde. Budu dělat příčku z sdk, která bude končit v prostoru. UW dám na strop a zem a na jednu strěnu CW profil a druhý konec příčky bude končit ve volném prostoru, tak tam mám taky dát CW a připevnit ho k UW na stropu a zemi? Jde mi jen o to, jak to zakončit.
Baráčníku, nevím zdali jsem Vás pochopil.
Dole a nahoře UW, to je jasné, zprava je příčka u zdi, taky není problém. Ukončení nalevo bude poslední CW bude sešroubován s deskou SDK, a na čelo profilu přijde proužek sádry.Příklad, profil CW 75, deska končí na hraně CW, a proužek SDK bude široký 100mm. Pochopili jsme se?
doplněno 14.03.14 12:17:Takže na kraj můžu dát také SDK? Ano, jistě.
A potom to zatmelit. Ano, jistě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.