Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se může pouzívaná myčka převážet ve vodorovné poloze( na ležato).
Zdravím.Já myčku nemám takže nevím.Ale když to porovnám s pračkou tak určitě jo nevadí to ničemu když ju dáte na ležeto ovšem nesmí tam bít zbytek vody!
Ano, může, jen z ní před stěhováním vyndejte nádobí a různé ty volné nádobky na příbory, ať sa Vám tam zbytečně nepřesýpají. A počítejte s tím, že myčka po naklopení udělá loužičku... ![]()
Hlavně se musí zabránit tomu, aby voda natekla do ovládací elektroniky, která bývá umístěná nahoře ve dveřích a netéct by tam mohla otvorem pro západku dveří.
hop, erikretr ![]()
@solenza - pokud myčku stěhujeme na zádech nebo na boku, tak asi nalití do elektroniky nehrozí, těžko by mne napadlo ji šoupat po zemi předním panelem dolů
Ale jinak dobrá připomínka! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.