Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se může pouzívaná myčka převážet ve vodorovné poloze( na ležato).
Zdravím.Já myčku nemám takže nevím.Ale když to porovnám s pračkou tak určitě jo nevadí to ničemu když ju dáte na ležeto ovšem nesmí tam bít zbytek vody!
Ano, může, jen z ní před stěhováním vyndejte nádobí a různé ty volné nádobky na příbory, ať sa Vám tam zbytečně nepřesýpají. A počítejte s tím, že myčka po naklopení udělá loužičku...
Hlavně se musí zabránit tomu, aby voda natekla do ovládací elektroniky, která bývá umístěná nahoře ve dveřích a netéct by tam mohla otvorem pro západku dveří.
hop, erikretr
@solenza - pokud myčku stěhujeme na zádech nebo na boku, tak asi nalití do elektroniky nehrozí, těžko by mne napadlo ji šoupat po zemi předním panelem dolů Ale jinak dobrá připomínka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.