Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převoz myčky na ležato

Od: krha18* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se může pouzívaná myčka převážet ve vodorovné poloze( na ležato).

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikretr*
hodnocení

1x

Zdravím.Já myčku nemám takže nevím.Ale když to porovnám s pračkou tak určitě jo nevadí to ničemu když ju dáte na ležeto ovšem nesmí tam bít zbytek vody!

jirkamatapat*

Nevím,ale zrovna pračka má aretační tyče,které se musí před zprovozněním vytáhnout.Podívejte se do manuálu,tam by měla být popsána činnost před uvedením myčky do provozu.

hodnocení

0x

Neměl by to být problém

hop®
hodnocení

0x

Ano, může, jen z ní před stěhováním vyndejte nádobí a různé ty volné nádobky na příbory, ať sa Vám tam zbytečně nepřesýpají. A počítejte s tím, že myčka po naklopení udělá loužičku... ;)

solenza*

Hlavně se musí zabránit tomu, aby voda natekla do ovládací elektroniky, která bývá umístěná nahoře ve dveřích a netéct by tam mohla otvorem pro západku dveří.

doplněno 21.02.14 19:54:

hop, erikretr *palec*

erikretr*

je to přesně jak říká solenza

hop®

@solenza - pokud myčku stěhujeme na zádech nebo na boku, tak asi nalití do elektroniky nehrozí, těžko by mne napadlo ji šoupat po zemi předním panelem dolů :-D Ale jinak dobrá připomínka! *palec*

mycka

voda může vytéct i z "přepadu" zevnitř boku myčky, každopádně já jí tak vezl a bylo to OK, toho přepadu jsem si všiml až když jsem musel demontovat nožičky

azurit*
hodnocení

0x

Zdravim,

a) né každá myčka má řídící jednotku ve dveřích, některé ji mají třeba v zadní spodní části

b) většina typů má program pro přípravu na převoz/mráz, kdy vypustí vodu ze zásobníků a potom z ní vyteče většina vody - většinou je to nějaká sekvence tlačítek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]