Nejste přihlášen/a.
Po revitalizaci našeho bytového domu nám firma namontovala zvonkové plato viz obrázek. Bohužel nám nepředala žádnou dokumentaci a nedaří se mi zjistit, jakým způsobem vyměnit jmenovku .Celý obvod je zalitý marmolitem a mám obavy za hliníkové nebo úmělohmotové části vzít silou,protože už bych to nemusel dát dohromady. Vyjmout plastický kryt jmenovky vypáčením mi také nejde, mají po stranách 2 výstupky a nepruží.
doplněno 21.02.14 15:33:omlouvám se, ještě obrázky
Zdravím, jde o tablo ze Stropkova, k demontáži je třeba vysunout černé krytky a odšroubovat pod nimi ukrytý šroubek. Vše je jasnější z obrázku v návodu od výprobce...
doplněno 21.02.14 18:54:Odkaz na návod je v mé reakci, zvýrazněný červeně...
doplněno 22.02.14 11:42: Jeste doplnim, ohledne aktualizace jmenovek, tuto cinnost by mel na pozadani zajistit spravce domu.S technikem ze Stropkova nezbývá než souhlasit, já bych asi podobný hybrid neprodal a ani bych se o to nepokoušel.
Mimochodem jsem z Prahy...
Myslím, že brzy zjistíte, proč jsou zvonky u domů většinou nevkusně polepené zvenčí. Nepochopila jsem dodnes, co je tohle za ptákovinu, a jestli to má nějaký důvod, ale jestli na to přijdete, dejte vědět, prosím
Kovis: no vidíte, a já jsem se to třeba nelíně snažila zjistit poměrně usilovně, ale máme zákaz na to sami šmatat, což by mi tedy nijak nebránilo, ale stejně jsem nepřišla jak dovnitř, je to ještě jiný systém než co tu pán nafotil a výrobce jsem na tom nenašla; prý jenom elektrikář a že "ho někdy zavolají"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.