Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nože? ref. Polská porcovačka dřeva

Od: dafna odpovědí: 4 změna:

Co si myslite že tam je za nože, nebo jak je to vyrobené? :D

kdyby tam byl řezny kotouč, tak ty polena tak nelitjí...

cdn1.nahrajvideo.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Selským rozumem si myslím, že tento stroj nemůže fungovat.

To, že funguje na videu z internetu pro mne nic neznamená.

Rozhodně tam musí být nůž, který dřevo seká, ale když si představím naše větve ze smrku, tak po projetí několika větví by nůž byl vylánané.

Takže pokud je to nějaký máslový dřevo, který bych jednou ranou sekerou přesekl na dva kusy, tak by to asi fungovalo.

Já ale dřevo o průměru ruky (takže asi 8cm) jednou ranou nepřeseknu, takže videu nevěřím.

Kromě toho není vidět žádné zpomalení řemenice při tom sekání.

tady je vidět možné provedení

energoportal.cz/...

hodnocení

0x

Nevidím v tom problém. Běžná malá válcová drtička za 3000 krájí 3 cm klacky na malé kousky jako nic. Tady to bude podobné, jen jsou ty nože řidší, možná je tam jen jeden.

doplněno 21.02.14 14:50:

Něco takovéjo..

hodnocení

0x

Taky by mě zajímalo jak to vyrobili v polsku. Nemůže ten nůž být něco jako v tomto videu? mojevideo.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]