Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o pomoc. Mám malou dřevěnou chatu bez možnosti přípojky na vodu. Jak ji lze instalovat?
Stačí mi pouze pro kuchyň takže teplou. Můžu si vodu denně doplňovat v kanystrech.
Děkuji za Vaši odpověď.
popř. obrázek, rozpis komponentů, cena...
Ale no jednoduše...
Pokud pomineme vlastní vrtanou či kopanou studnu...
Máte ještě možnost v podobě gravitační nádrže se samospádným rozvodem vody..., nebo nádrž s domácí vodárnou..
doplněno 20.02.14 11:33:Ještě existuje jedna možnost...a to svedení dešťové vody do podzemní nádrže..a její následné využití. Má to obvšem jak výhody, tak nevýhody. (jako ostatně každé řešení).
Zdravím
Nevím, jestli jsem dobře pochopil otázku. Ale asi máte elektriku a nemáte vodu. Je možné použít malý bojler, např ARISTON (Není nejkvalitnější, je to Italský výrobek, ale pro tento účel asi nejvhodnější) který se dá koupit v 10 až 15 l kolem 2000 Kč. K tomu budete potřebovat nějakou nádrž na vodu, kterou budete doplňovat (cokoli). Čím výš bude od bojleru, tím vyšší tlak vody bude u výstupu z kohoutku. A v té nádrži musí být plovák s vypínačem, který zabrání, aby nebyl bojler bez vody pod napětím. Ono to není složité, ale instalatér by to vyřešil určitě lépe než amatérsky. Ale dodal jste málo informací, nebo jsem si nevšiml.
Pán by jsi možná představoval, nějakou nádrž kam by mohl po přibližně 5L dolévat vodu nádrž by byla v nejviším bodě a pomocí průtokového ohřívače by se ohřála. také by musela mít 2 vývody na vodu ( studená , a přes průtokáč teplá)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.