Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatuchly koberec - po vyprani

Od: samicka* odpovědí: 5 změna:

Dobry den, prosim poradte, co se zatuchlym koberce. Je rok "stary" , nechala jsem ho vyprat, den a pul trvalo nez uplne vyschnul, ale jakmile byl suchy zacala byt citit zatuchlina ... pod kobercem je lino. manzel rika, ze z nej citi naseho byvaleho psa...ja bych rekla, ze je to klasicka zatuchlina ...Stacilo by treba do nej primo nastrikat nejaky sprej k osvezeni tkanin? vzduchu? nevim co ...dekuji za zkusennosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

jde o to ,že zřejmě nebyl úplně suchý a na linu se to zapařilo a tím je cítit zatuchlina

hodnocení

0x

Pokud se jedná o koberec, který můžete vzít a nechat ho vyschnout na vzduchu, tak vydržte do teplejších dnů nechte ho vyschnout a vyvětrat na vzduchu. Asi jde skutečně o to lino, které je pod ním. Já peru koberce pouze v létě. Necháme je vyschnout venku na vzduchu. Ale třeba bydlíte v bytě a nemáte jinou možnost. To je ovšem dost obtížné. Postříkat to nějakou vůní můžete, ale výsledek není zaručen. Já mám osvědčený jeden přípravek, který eliminuje pachy, je to Air Wick, osvěžovač vzduchu na záclony a křesla a i na koberce. Ale ty musí být suché, ne vlhké.

Zatuchly koberec - po vyprani

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ten kobercovej čistič, vám měl ten koberec pořádně vysát. Jestli není celoplošný, měli jste si pod něj nastrkat noviny. Papír z deníků je dost vhodný. Ty dobře nasají zbytkovou vodu po čištění. Čistit - prát v létě, nebo více topit a vysávat.

samicka*
hodnocení

Dekuji za nazory ...koberec je celoplosny, tzn. nevyvetram venku a kde je tezky nabytek ani se to nestehovalo pryc ... a jak jsem psala, tak vecer se vypral a do 24 hodin vyschnul ...hodne jsem topila a vetrala - dokonce i v noci k tomu vstavala...z mokreho nic citit nebylo, az ted ze sucheho. Prali jsme dva koberce naraz... ten druhy je starsi - asi 10 let a v loznici, tzn mene namahany - a ani pes sem nechodil ... a jsou pod nim natrena prkna ... dokonce po vyprani byl i vice mokry. Ta zatuchlina je asi fakt tim linem ... zkusim ten air wick. diky

koberce*

Dobrý den, četla jsem Vaši otázku a pokud by jste měla přetrvávající problém s kobercem, nabízím Vám hloubkové vyčištění koberce metodou extrakce. Ceny jsou dle velikosti koberce. Pokud budete mít zájem, pošlu Vám více informací a cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]