Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se s váma poradit ,jelikož uvažuji o koupi osobní váhy a tak se rozhoduji mezi mechanickou a tou digitální a nevím kterou by jste třebas volila vy.Já jsem doma měla mechanickou váhu a mám dceru,které je 14let a kolikrát na váhu skočí a pohupuje se na ní a ta moje mi přestala vážit,tak nevím zda to byla vada z výroby,nebo ji tím mohla pokazit,nebo si myslíte,že by to váha měla vydržet,popřípadě bych se chtěla zeptat zda třebas nemáte,také nějakou podobnou zkušenost.Nezlobte se,že píši vám ale já se chtěla jen s váma poradit.Děkuji s pozdravem Katka.
Mechanická je levnější a digitální je přesnější. Špatné zacházení ale zabije obě. Měla jsem asi 20 let mechanickou váhu a bylo moc legrační, jak jsem se na ní vždycky nakláněla ve snaze vidět na ciferníku menší číslo... když jsem přenesla správně těžiště, navážila jsem i o dvě kila míň. Teď mám asi 5 let digitální, ale je fakt, že doma není nikdo, kdo by na ni nějak nešetrně skákal. Myslím, že pohupování na mechanické váze by mohlo ovlivnit její funkci, mohla by se vytahat ta pružinka, která hýbe ukazatelem. Možná, že kdybyste si koupila digitální (dá se kolem 500,-), mohla by se dceři tak líbit, že by se k ní chovala opatrněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.