Nejste přihlášen/a.
A co RECTOLIGHT? Uvazuju o nem a je to zhruba stejne tezky jako muj puvodny strop s polstarema.
Děkuji moc neco takového jsem si také představoval , ale nebyl jsem si jist zda se to dá v čr sehnat. Tohle řešení se mě zamnlouvá asi nejvíce.
"Íčka", hurdisky, beton s kari.
Můj návrh, počkejte na další nápady, ale mohu to upřesnit, pokud si nevyberete jiný lepší nápad...
Odborním musí spočítat unostnost stropu.
Můžete si vybrat Miako strop, Ytongový strop..
Miako 19x62,5 dle katalogových listů...
Děkuji, ale nebude se přece jen blbě zasekávat nosník do stěny? Jendna se o rkeonstrukci RD jak jsem psal... jak se následně spojí strop s obvodovou konstrukcí? Děkuji
Proč by se blbě zasekávalo? Stejně jako Ička musíte zasekat. sice méně kusů, ale Miako se lépe začistí...
Koukněte na technické listy Heluz a pak se rozhodněte. Dneska se Hurdisky málo používají...
doplněno 17.02.14 20:15:Vše je o penězích a možnostech.
Mě se ty hurdisky taky moc nezamlouvají. Stropy Miako ( od Heluz, Porotherm Ytong apod ) se me libi ale nymslel jsem si ze by to slo udelat i pri rekonstrukci. Zkrátka říkáte vysekat díry usadit nosníky nasázet Miako vložky ( nebo ty betonové) dát karisíť a nazdar. ( Zjednodušeně řečeno). Pochopitelně musím brát ohled na zatížení a podle toho zvolit vhodnou tloušku k-ce.
No mě to není na nic, ale vám. Dle dotazu jsem se domníval, že jste přeskočil rovnou na strop a věnec chcete vynechat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.