Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústí nad labem

Od: 123456789* odpovědí: 3 změna:

jsem z ústí nad labem je mi 16 let a potřebuju poradit kam bych měl jít z rodiny pryč nemám kam bych šel jinam poradte

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Máš vyřešeno kdo tě bude živit když ne rodina? Zajdi si na sociálku a požádej o umístění do dětského domova.

hodnocení

0x

A proč chceš jít pryč od rodiny?

Jinak toto lze lehce-jdi se učit (studovat ) mimo rodné město na internát.

PS já takto i když jsem byl prakticky domácí,tak jsem byl v prváku na intru no a druhák jsem byl téměř celý taky mimo i když ne na intru,ale praxe byla mimo a byl jsem na ubytovně,taktéž třetí ročník,po vyučení vojna a už jsem se domů nevrátil ,"zapustil jsem kořeny" úplně jinde

hodnocení

0x

Jidiné řešení v tvém věku je studium mimo Ústí. Například v Brně a budeš muset být na intru mimo domov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]