Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce podlahy

Od: lukynick odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chystám se rekonstruovat podlahu v kuchyni, nyní je tam dřevěná podlaha podsypaná škvárou. Chtěl bych tam udělat podlahové topení, jak bych měl postupovat zhruba vím, ale nevím jestli mám betonovat podlahu do roviny jelikož je to v patře a nosníky jsou vyžší než betonové tvarovky, nebo nechat škváru jen ji srovnat do roviny a na to položit polystyren... děkuji za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hudzi*
hodnocení

0x

Škváru a všechen bordel co půjde- pryč. Srovnat betonem do jakés takés roviny, položit polystyren, styro desky, topení a zalít libovolným materiálem (beton, anhydrit, cemscreed) podle vkusu a financí.

12.02.14 08:39

Souhlas.

jabraka*
hodnocení

0x

Protože je byt v patře,je zcela zbytečná tepelná izolace.Pokud jsou prkna podlahy zdevastovaná,polož na ně nějaké kvalitní desky,sádrovlákna,OSB a máš hotovo.

JABRAKA

hudzi*

Dovolím si lehce oponovati, co se týče tepelné izolace. Já jsem si v bytě kvůli výšce nemohl dovolit pod styrodesky nacpat poliš a byl jsem docela zvědav, jak se to projeví v zimě, nuže krom bytu docela slušně vytápím i sklepy pod ním. Takže jak budou zbytečný koruny, hned jdu s polišem na strop sklepů.

Ono bude hlavně rozdíl zda je patro pod kuchyní tazatele a pokud ano, zda chce takto vytápět i spodní patro a snižovat si tak účinnost podlahovky v kuchyni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]