Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se rekonstruovat podlahu v kuchyni, nyní je tam dřevěná podlaha podsypaná škvárou. Chtěl bych tam udělat podlahové topení, jak bych měl postupovat zhruba vím, ale nevím jestli mám betonovat podlahu do roviny jelikož je to v patře a nosníky jsou vyžší než betonové tvarovky, nebo nechat škváru jen ji srovnat do roviny a na to položit polystyren... děkuji za pomoc
Protože je byt v patře,je zcela zbytečná tepelná izolace.Pokud jsou prkna podlahy zdevastovaná,polož na ně nějaké kvalitní desky,sádrovlákna,OSB a máš hotovo.
JABRAKA
Dovolím si lehce oponovati, co se týče tepelné izolace. Já jsem si v bytě kvůli výšce nemohl dovolit pod styrodesky nacpat poliš a byl jsem docela zvědav, jak se to projeví v zimě, nuže krom bytu docela slušně vytápím i sklepy pod ním. Takže jak budou zbytečný koruny, hned jdu s polišem na strop sklepů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.