Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace skrytých vad na RD

Od: vc* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám otázku cca před půl rokem jsme koupili RD přes realitní kancelář po koupi jsme cca 3 dny před stěhováním zjistili že v celém domě je kompletně vyhořená elektřína, shořený plyn. kotel, špatný dárling na nic z těchto vad jsme realitním makléřem nebyli upozorněni a na závěr jsme zjistili že je tu i špatný komín a opět nás na to nikdo neupozornil máme právo na nějakou náhradu škody? Děkuji všem za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Vy jste něco koupili s vadami a neřešili to neodkladně? Sami to nevyřešíte, poraďte se u lepšího právníka. Co smlouva, znalecký posudek, prohlídka ..?

ukulele*
hodnocení

1x

Já si myslím, že to je provokace, co tady vydržíme. Přeci není někdo tak blbej, aby si několikrát důkladně neprohlédnul dům, který chce koupit? A třeba si k tomu ještě vzal lidi, kteří jsou z oboru, rozvody energií, kominíka...

hodnocení

0x

Poradil by jsem se s pravnikem. neuvadite tu celkem pochopitelne Vasi kumni smlouvu. Tam muze byt zmineno, ze kupujete jak stoji a lezi a v tom pripade nemate moc sanci. Navic se obavam, ze lhuta je do 1/2 roku od koupe. Mozna jste meli jednat drive. Drzim palce, at to dobre dopadne.

figurek*
hodnocení

0x

vy půl roku bydlíte v domku s kompletně vyhořelou elektřinou a špatnou vodárnou a celou zimu vegetujete s vyhořelým kotlem? *smich*

Teď ještě tu o perníkové chaloupce. *haha*

vlasatec*
Zkuste si to přečíst znovu, zjistili to tři dny před nastěhováním.
figurek*

ale jistě. Co zjistili 3 dny před nastěhováním, to řeší půl roku po nastěhování.

Povídám že chci slyšet ještě tu historku o perníkové chaloupce.

ukulele*

možná ten dům koupili přes eshop,jak je dnes všechno tak šíleně populární nakupovat

vlasatec*
koupili dům, až za půl roku se stěhovali, mezi tím z neznámých důvodů nemovitost nepřihlíželi. Tak to chápu já...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]