Nejste přihlášen/a.
Dobry den, ma nekdo tip, jakym zpusobem se daji vycistit deskove radiatory KORADO, kdyz je nechci demontovat?
Kamaradka demontovala a ten vrchni dil se uz nedal narovnat ...
Zkousela jsem parni tlakovy cistic tzv. "Kachnu" , ale to je tak 20% úspěchu. Dekuji za zkusennosti.
Ahoj. Kachnička je na tohle slabá. Chce to výkonný vyvýječ páry. Měli jsme ho doma a profoukl to parádně. Do hadru na podlaze. Byly to vteřiny a do čista. Pavouci měli letecký den. Jen to něco samozřejmě stojí. Byly tu raděný i levnější varianty.
Na jiné téma. Ta horní mřížka, se dá při nechtěném poškození, u dodavatele objednat ,společně s těmi plastovými příchytkami. Osobně jsem jich tam přidal asi o 5 více. A pro zpevnění s těma bokama, jsem tu mřížku nahoře na krajích dvakrát provrtal vrtákem 4mm a kleštěmi snýtoval. Nyní se už kolem nich, nemusí chodit po špičkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.