Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit radiator KORADO

Od: samicka* odpovědí: 7 změna:

Dobry den, ma nekdo tip, jakym zpusobem se daji vycistit deskove radiatory KORADO, kdyz je nechci demontovat?

Kamaradka demontovala a ten vrchni dil se uz nedal narovnat ...

Zkousela jsem parni tlakovy cistic tzv. "Kachnu" , ale to je tak 20% úspěchu. Dekuji za zkusennosti.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ano, zadejte čistění korado ... a můžete vybírat.

jm*
hodnocení

0x

Pod radiátor dáte nějakou nádobu( mě se osvědčil plech) aby Vám voda a špína netekla na podlahu. Poté jsem radiátory umyl pískem na nádobí. Nakonec jarovou vodou. Do vnitřku se těžko dostává. Použil jsem takovou ,, štětku,, . Nakonec opláchl vodou,

jm*
hodnocení

0x

Takto vypadá ten ,,kartáč,,

Jak vyčistit radiator KORADO
samicka*
hodnocení

Dekuji za fotku. A timto kartacem se se dostanete asi jenom v horni casti radiatoru, ze?

Nebo ho lze protlacit cely dovnitr? diky

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Kachnička je na tohle slabá. Chce to výkonný vyvýječ páry. Měli jsme ho doma a profoukl to parádně. Do hadru na podlaze. Byly to vteřiny a do čista. Pavouci měli letecký den. Jen to něco samozřejmě stojí. Byly tu raděný i levnější varianty.

Na jiné téma. Ta horní mřížka, se dá při nechtěném poškození, u dodavatele objednat ,společně s těmi plastovými příchytkami. Osobně jsem jich tam přidal asi o 5 více. A pro zpevnění s těma bokama, jsem tu mřížku nahoře na krajích dvakrát provrtal vrtákem 4mm a kleštěmi snýtoval. Nyní se už kolem nich, nemusí chodit po špičkách.

samicka*
hodnocení

Dekuji za tip. A o jaky vykonny vyvyjec pary se jedna?

humbucker*

Ahoj. Manželka má stroj od LUXu. Jejich stránky napoví. Snad to nebude někdo chápat jako reklamu. To nemám zapotřebí. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]