Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava balkonu - teče z vrchu

Od: karelkaja odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potreboval bych poradit jak opravit strop venkovniho balkonu, Jde o to , ze jsem zhruba pred rokem a pul navrtal do stropu diry na hmozdinky a hacky na kterych mam zaluzie. Jenze temito dirami zacala kapat a teci voda a ta nasledne zateka pod omitku a tak se odchlypuje a opadava... takze mam v planu hacky oddelat, ale nevim, cim bych mohl ty diry zadelat... nejaky beton nebo neco, vubec nevim... dik za pomoc:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak velké to jsou díry? kolik jich je, Nepomůže jen ucpání dírek, musí se zjistit co jste zavinil za závadu a odstranit. Jen ucpete díru, kam poteče voda?

karelkaja
hodnocení

Diry jsou to zhruba vrtak 8. je jich kolem dokola balkonu tak 10. Nevim jak zjistit co jsem zavinil, skrz jsem urcite nesel, jen proste mi pripada ze uz z vrchu to musi nejak prosakovat, tak jsem si rikal, ze ty diry proste necim zacpu...jinak prave nevim vubec co s tim...

tekuté hřebíky, jedna kartuše bude stačit!

Pak se uvidí

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud chceš díry nejen zacpat,ale i utěsnit,vyřízni z polystyrenu kousky,pokud možno kulaté a násilím je nacpi do otvorů.Zcela určitě zabrání průtoku vody.Když je předtím namázneš akrylovým lepidlem,bude to ještě lepší.Tím tmelem můžeš začistit špunty zespodu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]