Nejste přihlášen/a.
Poradte jakou koupit matraci. Pěnovou nebo pružinovou?
Za sebe jedině pružinovou, pružiny v kapsičkách a pozor aby byla dostatečně vysoká horní vrstva, aby se neslehla. Pak by mohly pružiny tlačit. Na pěnové jsem spal párkrát a připadal jsem si jako bych vážil tunu, otočit se na bok byl pro mě nadlidský úkol. Na pružinách cítím odpor a všechno jde lehce nebo jak to říct.
Matraci nesmíte vybírat podle obrázku, ale jít do obchodu a na každou si lehnout a ležet. My jsme to tak s manželkou dělali několik dní. Každý má jiné preference. Ohledně těch pružinových - jsou vhodné třeba na chatu, nebo tam, kde je hodně vlhko. Taky bych se vyhýbal těm s kokosovým vláknem, jsou dost tvrdé, ale je to jen na vás. Taky nejsou vhodné na polohovací rošt. Ono kdo někdy zkusí pořádnou matraci, jinou pak nechce. Na pružinových jsem se nikdy dobře nevyspal ani já, ani manželka, do práce jsem chodil neodpočatý. Kupoval jsem tady matrace-drevocal.cz/...
mají obchody po celé republice, na stránce si najdete prodejny dle vašeho bydliště. už nevím, kterou přesně mám, sedmizonová, dvojí tvrdost 2 a 3, líná pěna z jedné strany, nikde netlačí, nikde žádný odpor, tělní tekutiny pak můžou volně proudit a tělo se výborně zregeneruje. Nevýhoda je, že člověku se ráno nechce z postele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.