Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likvidace skleníku

Od: korina* odpovědí: 8 změna:

rozhodli jsme se zlikvidovat skleník 35 let starý., skla rozbitá, vše vydrolené, bojím se tam vlézt aby mi to nespadlo na hlavu. Ale nevím kam s tím sklem kterého bude dost. Vemou mi to ve sběrném dvoře? díky Korina

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Po částech do sběrného dvora

hodnocení

0x

Sběrný dvůr ano, pokud máte v lokalitě trvalý pobyt.

jabraka*
hodnocení

0x

Na většině sídlišť jsou speciální kontejnery na sklo.

JABRAKA

korina*
hodnocení

já na sídlišti nebydlím , ale sběrný dvůr tu máme. Na to stačí občanka že díky

Možná se pletu, ale mám pocit, že někdy na nich bývá napsáno Nevhazovat tabulkové sklo.

doplněno 09.02.14 00:25:

Tak je to tak, na kontejnerech pro bílé sklo je napsáno "Nevhazujte tabulové sklo". Má se z nějakého důvodu házet do konterneru na barevné sklo.

hodnocení

0x

Sklo můžete vhazovat i do kontajneru na tříděný odpad, nesmí se dam dávat drátěné sklo, ale tak to u skleníku asi nehrozí. Rám potom bud do šrotu, jestli je železný, nebo pokud ze dřeva, tak rozřezat, udělat ohýnek, opéct si buřtíka a na závěr po opékání tam hodit kus skleníku :-D

doplněno 08.02.14 20:54:

Pokud je rám tedy kovový a nemáte pro něj využití, dal bych ho opravdu do výkupu, moc za to nebude, ale tak alespon něco.

korina*
hodnocení

rámu tam je moc a je kovový, malé okénka některé vypadlé, popraskané a vůbec už se těším až tam nebude a místo skleníku bude altánek . Je tam dobrá půda tu využijeme na záhonky a do truhlíků.

doplněno 08.02.14 21:24:

jasně do sběru to si veme pán co to bude shazovat

hodnocení

0x

Když to rozebereš, tak kov můžeš dát do sběrných surovin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]