Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RPG - navýšení nájmu při větším počtu osob

Od: magda7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, známý přenechává byt RPG. Je v bytě veden jako jediná osoba. Chtěla bych se zeptat, zda-li se navyšuje, popř. jestli nevíte o kolik nájem při 2 osobách? Dívala jsem se na stránky RPG, ale moc jsem toho nezjistila. Díky za info :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Dobrý den. Výše nájemného se podle počtu osob určitě mění, bohužel nejsem schopná vám říct o kolik. Vím to proto, že když jsem se odstěhovala trvale od rodičů (tj. z bytu RPG), musela jsem pak osobně na RPG jít podepsat papír, že již v bytě nebydlím - absurdně po mně chtěli kopii OP s uvedeným novým trvalým bydlištěm, což jsem rozporovala, ale to už je věc druhá (a pro vás nezajímavá.. *hi* ). Otci se tehdy snížil nájem o 500,- , ale je to už 5 let, takže to už podle mě nebude aktuální. Ten fakt, že se nájemné mění, je podle mě platný stále, jen tu částku už vám nepovím.

doplněno 06.02.14 21:30:

Máte pravdu, nejde o nájemné, ale o zálohy na služby. Já to brala prostě jako celkovou část, která se RPG odvádí, špatně jsem to nazvala. Díky za upřesnění.

hranol*
hodnocení

0x
Najem jako takovy se nezvysuje. Ale stoupnou poplatky, teda zaloha za sluzby (voda, teplo, spol. Prostory). U me to z jedne osoby na dve plus dite se zvedlo o 700 pak se to zvedlo jeste o neco (pry kvuli zdrazeni sluzeb).. no za byt 2+1 davam na sluzby 2850,- pri dvou osobach plus dite. Najem se vubec nemenil

hodnocení

0x

zvysuje se o placeni zaloh , takze cca 500-700 podle toho jake mas zalohy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]