Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat do kapuce šňůrku?

Od: dancaa odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

stupidní dotaz - vytáhla jsem z kapuce původní šňůrku a chci tam dostat jinou. Jak na to? (krom toho, že jsem jí měla navázat na tu původní, což mi samozřejmě došlo pozdě)

Děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Sichrhajska, česky zavírací špendlík.

hahanaj*
hodnocení

4x

tak jako se navlíká guma do kalhot - na kraj zavírací špandlík a šup s ním do tunýlku a pěkně postrkovat ,až to máš navlečené

andycibulka*
hodnocení

2x

Taky je dobre pírko do vlasu, kdyz je to úzke.

hodnocení

1x

a pokud nemáte zavírací špendlík, tak stačí kancelářská sponka, nebo kousek drátku ;)

hodnocení

0x

Rozpárat šňůrkový tunel, vložit šňůrku a znovu zašít. :)

Proč párat - vždyť se na to dnes prodávají za pár kaček naprosto sofistkované nástroje :

galanterka.cz/...

Tak já myslel, aby měla tazatelka radost z dobře provedené práce a vy tady jdete se zavíracími špendlíky a jinými primitivními provlíkačkami...

humbucker*

Ahoj. Ernie má pravdu. To je za trest, aby si děvče pamatovalo, že udělělo chybku. To si bude pamatovat a už ta šance, že to zopakuje bude menší. U mě to moc nefunguje. Já to strkám do jiných rukou. Mám skvělé sousedky. Nenechávají mě ve štychu. Knoflíky a díry na fuseklích na špičce zvládám sám.

dancaa
hodnocení

Hotovo, pírko postačilo.

Děkuju všem za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]