Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastnické právo

Od: cukrman odpovědí: 4 změna:

Hezký den.

Měl bych dotaz: Spořitelna po mě chce smlouvu o převodu vlastnického práva s vyznačením vkladu do katastru nemovitosti.

Co přesně to je. Dají mi to na katastru?

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Za 100,- Kč poplatek si na katastru nechte vytisknout VLASTNICKÝ LIST č.?

buss
hodnocení

0x

Ale to byste jak vlastník měl mít.

cuca*
hodnocení

0x

Koupil jste dum ci byt na hypotéku? Proto chtějí potvrzeni,? A to jste si nezjistil proc? Pokud je to ta hypoteka,nejspis chteji vlozit do katastru nemovitosti zastavni pravo.ale otazka je moc obecna...

doplněno 05.02.14 16:54:

Oprava, cetla jsem daji mi to do katastru, takze zastavni pravo beru zpet. Ano za poplatek 100kc za jednu nemovitost vam to daji na katastru i s kulatym razitkem.

jareknovak4*
hodnocení

0x

Jak píšou ostatní zajděte si na katastr. Pokud si chcete ověřit co je zapsané o Vaší nemovitosti v současné době v katastru můžete použít i katastrální mapy online.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]