Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká si vybrat okna?

Od: evelinka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Tato diskuze vypadá jako přesně ten druh spásy, který potřebuji :)

Už pár měsíců se doma hádáme o tom, jaká okna vybrat, konečně jsme se schodly na dřevěných eurooknech, ale teď je ještě otázka jaká - a jestli rychle s něčím nepřijdu, skončí to další hádkou :) (ale hlavně že se máme rády!:)

Mohli byste mi prosím někdo poradit, ideálně i firmu? Cenu si představuji tak maximálně do 70 000, pokud je to vůbec možné a také bych chtěla, aby byla pěkná :) Díky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vzal bych metr, oměřil okenní otvory a seznam odeslal na všechny firmy na které narazíte.
Do požadavků můžete napsat ať nacení zvlášť variantu s dvojsklem a zvlášť trojsklem.
Až se Vám doma sejde víc nabídek, můžete si začít vybírat

doplněno 04.02.14 22:20:

PS: Až si vyberete dvě tři nabídky, můžete je ještě nechat chvilku "vycukat" :) a pak si napsat o lepší cenu a odvoláním na lepší nabídku konkurence. Já šel takto o 10tis na celý barák dolů.

hodnocení

2x

Holky, těžko říci, jestli se vejdete s oknama do 70 tisíc. S jedním oknem určitě, ono i s dvě okna by se za ty peníze daly pořídit. A ještě by dost zbylo.

Zkrátka málo info.

hodnocení

2x

A co jako? Máte nějaký problém s okny nebo nemáte žádná? Jde o byt či dům?

hodnocení

2x

osobně mám Eurovky 8 roku a naprostá spokojenost.Profil 88 trojskla.

Myslím si, že je nutné uvést okruh vašeho bydliště, jinak se těžko ozve někdo s dobrou recenzí na výrobce.

Jinak ale musín napsat, že to byly skutečně hodně drahá okna. cca.1,5 násobek plasťáku...

hodnocení

1x

Evelíno, koukněte na radu kolegy Kejikla, a poslechněte ho. Jen drobnost, nepoptávejte dvojskla, páč horší již neexistují.

Udělejte tříkolové výběrové řízení, nejdříve 40firem z okolí 50-80km, pak udělejte výběr 20 firem, nakonec 5-8 firem.

Konečná bude 4(5) kolo, kde již budete licitovat o ceně...

Nehádejte se mezi s sebou děvčata, ale racionálně uvažujte proč chcete toto a ne toto. Hlavně bez emocí a reklamy si zdůvodněte, proč dřevěná (plastová, hliníková, kombinovaná) okna...

ekruet
hodnocení

0x

Ahoj.

Mám integral od téhle firmy: www.schs-stolarna.cz/drevena-okna-eurookna/drevena-eurookna-schs-78-integral a nemůžu si stěžovat, jestli se ale budete vejít do 70 tisíc to netuším :(

Já jsem s nimi moc spokojená a dokonce i dělníci byli v pohodě, lepší takovouhle velkou výměnu něčeho v domácnosti jsem si nemohla ani přát :)

Hodně štěstí.

hodnocení

0x

To záleží odkud jste, Všude je spousta dobrých i špatných firem a myslím že se nevyplatí do Třince tahat firmu z Chebu a naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]