Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U sporáku nesvítí kontrolka teploty

Od: bozena* odpovědí: 2 změna:

U kombinovaného jsporáku Baumatic BCD 510 SS mi přestala svíti kontrolka teploty. Co s tím mám dělat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andycibulka*
hodnocení

0x

Je to bud kontrolni lampicka, coz lze snadno vymenit, anebo porucha (spatny kontakt) v termostatu.

Mam stejny problem, ale protoze zarizeni je stare jiz pres 20 let, doporucil mi elektrikar vymenu celeho keramickeho sporaku. Jeste se pokusim sehnat nahradni dil. :(

tomasek*

Přesně tak - nejspíš prasklá žárovka. Jde ten kryt světla/kontrolky vyndat? V návodu k Vašemu sporáku bohužel jen píšou o výměně žárovky v troubě... Pokud to nepůjde vyměnit vlastními silami, obrátil bych se na nějakého "servisáka" - pro něj to bude hračka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]