Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím zaspárovat spáry mezi betonovými zkružemi

Od: shaleman* odpovědí: 7 změna:

zdravím, rád bych se zeptal, čím nejlépe zaspárovat spáry mezi betonovými zkružemi, aby nimi neprotékala voda? nějaký tmel, či snad nějaký silikon? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud se jedná o klasické šachtové skruže, potom nemusíte nic spárovat.

Existují těsnící manžety přímo pro tyto skruže.

olaf71*
hodnocení

3x

montážní pěna Soudal pro studny a kanalizaci

Byl by odkaz děláme poměrně dost šachet , a provádíme to na to těsnění jak píše Martin výše , ale jde to vcelku ztuha osadit přes tu gumu i když je namazaná jak sviňa no nemluvě o tom když není na staveništi jeřáb a dáváme to slabým JCB takto padne a my se stím nak ... me protože to nesdne napoprvé , tak jestli by ta pěna nebyla alternativa . Hledal jsem ji u Soudalu ale asi špatně :)

olaf71*

tady: soudal.cz/...

viděl jsem to v práci, děláme pro ně

Dik paráda utěsňování spojů mezi potrubím , ten náš blb ( syn přebírá firmu od otce ) pořád používá Ergelit suchý pytlovaný mezi staré a nové potrubí . Toto když prosadím budu pochválen minimálně mezi spoluprc. *frejer*

pfpetr*
Rekl bych ze ta pěna netesni ale delal jsem pouze jednu studnu ze skruží. Musel jsem penu ořezat a zatáhnout lepidlem

Tak na to bacha dělají nám tlakovky a poté *zed* když to netěsní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]