Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych věděl zda někdo nemá zkušenosti ze dřevostavbou z φ-ha modulů?
a také porovnání střešní kritiny od firmy Bramac a firmy Mediterran
díky
Luboš
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
alf*
já bych z těch OSB bedniček s patentově vyčnívajícím hranolkem nestavěl. Jinak, jsou tam k dohledání i trošku technické detaily,Sadrokartón, hr. 12,5 mm Polystyrén medzivertikálnymi latami, hr.20 mm OSB záklop φ- ha modul obvodový 300 mm Výplň modulu tepelnou izoláciouClimatizer Plus, hr. 280 mm TermofasádaHOFAFEST - UD hr. 35 mm, lepená na dosku OSB 3 Sieťka (Perlinka) + lepidlo Stierkováomietka, hr. zrna 1,5 mm , (alt. drevený obklad ) je to systém bedniček z OSB desek tl. 10 mm, v nich je climatizer který nemá špatné parametry 0,0368 Wm-1K-1, ovšem nevím při jaké tloušťceTakže asi se setaví ta bedničková stěna na kterou přišroubují OSB desky, na ně latě 20 mm, mezi latě ně polyš a na to SDK a je vnitřek. Zvenku je to od strany bedniček zase OSB deska na kterou přijde termofasáda, tak to chápu já. Můj dojem: zbytečně složité, ta konstrukce musí být samý most, to už raději "klasickou dřevostavbu" fošny, vatu, opláštit a hotovo.
trakenc
0x
Stavba z Fíha modulů je v porovnání se sendvičovými stavbami o něčem jiném. Byl jsem v takovém domě na koukačku a mám rozhodnuto. Stavím s PANEDO. A ti co nevěří tomu nerozumí. Je krásné povídat něco o čem nic nevím.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]