Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou jídelní židličku pro děti?

Od: ester35* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se prosím vás zeptat, jaké máte zkušenosti s jídelními židličkami pro děti a kde je kupovat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Za sebe - po vícero pokusech - bych doporučila tu nejklasičtější jednoduchou z Ikea. Je dooknale omyvatelná (když vám dítko zašavluje nebo překlopí polívku, není nad to, když ji strčíte do vany a neomýváte půl hodiny záhyby a klouby), vejde se všude, nepřestavujete nábytek, když potřebujete projít dveřmi, je lehká, takže když už se o ní zakopne, tak bez následků. Je výtečně stabilní a vzato kolem a kolem jsme na ni nenašli chybu, snad jen že není tak působivá na pohled. :)

xixi*
hodnocení

0x

Z naší praxe mám osvědčené dva typy, viz obrázek. Pozor musí mít tu "zarážku" mezi nožkama. Obě se dají v případě potřeby vzít, strčit do vany a prostě osprchovat. Se stabilitou jsme nikdy problém neměli, ovšem nenecháváme děti aby se ve stoličce stavěli. V té první byl dokonce nejstarší syn kurtován kšírama, protože člověk by musel mít deset rukou a pět párů očí (byl trochu divoch).

Jakou jídelní židličku pro děti?
lidus*

I naše vnučka odseděla vše v té na obr. první židličce po své matce, také bývala uvázaná, dnes ji má složenou na stoleček a v ní ráda sedává když maluje. Doma měli krásnou, plastovou z IKEI, bohužel nevydržela.

doplněno 29.01.14 20:44:

Obrázek 1 ale koukám, že ta naše má kolečka.

doplněno 29.01.14 22:24:

Xixi no jo, já tu koukám na složení židlička + stoleček a vůbec mi nedošlo, že ta kolečka jsou jinde když se to složí na židličku ke stolu.

xixi*

tahle má taky kolečka, po rozložení na stoleček + židlička se kolečka dostanou dolů na podlahu a rozloženou židličku lze převést. U složené židličky by byla kolečka podle mě nebezpečná.

dřevo mám také rád. Židličku vpravo jsme dostali a co si vzpomínám používali velmi krátce tedy spíše vůbec. Už přesně nevím proč, ale záhy jsme koupili plastovou a ta vydržela dlouho a dokonce teď obíhá i sousedy.

Jakou jídelní židličku pro děti? #2

hodnocení

0x

pro vnoučátka jsme kupovali též tu, co uvádí clayman, je bezva, dá se polohovat, menší mimčo v ní téměř leží, větší se dá v pohodě přikurtovat, aby nevypadlo, pak se dá sesunout až k zemi, takže se vytvoří jak jídelní stoleček, tak místo pro hraní, mohu jen doporučit, kupovali jsme přes internet, nabízí tam více druhů, židličky jsou plastové, údržba nijak náročná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]