Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umíchám beton vrtačkou?

Od: ta odpovědí: 8 změna:
Je možné umíchat pytlovanou suchou betonovou směs vrtačkou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, ne. Podle toho jakou máte. S výkonem nad 750W pomalu a půjde to. Určitě ne celý pytel v malé nádobě...V kalfasu o vrstvě 3-5 cm klidně i šlehačem.

.

zepe*
hodnocení

0x

jde ale musí být dostatečně silná né žádné prdítko z marketu

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, ano výkon vrtačky má na to vliv. Slabší vrtačku by jste mohl ,,odpálit,, Na jaře jsem si na tytu učely koupil vrtačku v akci (499 Kč) a míchal jsem s ní maltu, lepidlo na dlažbu. Očekával jsem,že moc nevydrží, ale za tyto peníze svůj učel splnila.Míchal jsem v kalfasu. Postupně, nejdříve půlku pytle, míchat, poté zbytek.

figurek*
hodnocení

0x

potřebujete silnou vrtačku s regulací na nízké otáčky a takové pěkné šroubové míchadlo, které se do vrtačky nasadí místo vrtáku. To míchadlo dostanete koupit v Baumaxu. Nedávno jsem ho tam viděl.

hodnocení

0x

Par pytlu jo, ale kdyz sem celej vikend michal vrtackou (zelena boschka) sadrovou omitku, tak to vrtacka neprezila. Musel sem to dodelat vrtacim kladivem. To slo nakonec i o poznani snadneji.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím . Jeden pytel po troškách není problém Při větším množství bych použil starý dobrý způsob přehazování hromady betonu lopatou a prolívání konví s vodou.

hubas*

Míchal jsem 15 pytlů betonu b30 (25kg/bal) Makitou cca 800W a vpohodě, vždy celý pytel vysypaný do stavebního vědra 90l. Chce to dobrou metlu a nejdřív hrubě promíchat lžící nebo lopatkou. Boční rukojeť nutná.

hop®
hodnocení

0x

Ano, pokud nepotřebujete příliš suchý beton a máte rozumnou vrtuli. Ale jde to pomalu, aby Vám vrtačka neshořela v ruce. Ideální na to je prastará dvourychlostní příklepová Narexa bez regulace - má dostatečný výkon i robustní převodovku a dimenzovaný motor. Ostatní vrtačky delší míchání většinou nepřežívají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]