Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ano výkon vrtačky má na to vliv. Slabší vrtačku by jste mohl ,,odpálit,, Na jaře jsem si na tytu učely koupil vrtačku v akci (499 Kč) a míchal jsem s ní maltu, lepidlo na dlažbu. Očekával jsem,že moc nevydrží, ale za tyto peníze svůj učel splnila.Míchal jsem v kalfasu. Postupně, nejdříve půlku pytle, míchat, poté zbytek.
Par pytlu jo, ale kdyz sem celej vikend michal vrtackou (zelena boschka) sadrovou omitku, tak to vrtacka neprezila. Musel sem to dodelat vrtacim kladivem. To slo nakonec i o poznani snadneji.
Zdravím . Jeden pytel po troškách není problém Při větším množství bych použil starý dobrý způsob přehazování hromady betonu lopatou a prolívání konví s vodou.
Ano, pokud nepotřebujete příliš suchý beton a máte rozumnou vrtuli. Ale jde to pomalu, aby Vám vrtačka neshořela v ruce. Ideální na to je prastará dvourychlostní příklepová Narexa bez regulace - má dostatečný výkon i robustní převodovku a dimenzovaný motor. Ostatní vrtačky delší míchání většinou nepřežívají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.