Nejste přihlášen/a.
kupoval jsem to domu je to bomba sice trochu více práce ale výsledek stojí za to můžu říct je to drahý zadejte primacol.cz tam jsem to koupil mám dojem i na youtube mají video jak se stím pracuje - mám papír a měděný efekt super
doplněno 28.01.14 13:27:
hm to vypadá taky super na té zdi...ale to etě nebude ono...já jsem měla na mysli tohle...je to náká hrubá omítka..takhle plasticky zpracovaná,že vytvoří takovýhle kráterky...a ta se pak nastříká nebo nalakuje kovovým nátěrem...ten nátěr vypadá jak nátěr na kov...ale na kov to určitě nebude...:D..ikdyž kdo ví...tím ta omítka dostane takový dojem kovové nebo metaliské stěny...na té fotce ta "kovovost" není tak dobře vidět...ale kdo má možnost ,může se kouknout v prodejnách kuchyní Oresi...tam jim to dělá jejich zednickej tým a já nejsem schopna zjistit jak: D
doplněno 30.01.14 14:32:kurnik tady fakt nikdo neví?: D...noo .já nelením a vyzvídám xD...už jsem zjistila,že to přece jen není štuk ani omítka...je to lepidlo na dlažbu: D...barveno nátěrem na kov...s názvem Kiron 70..tak už jsme zas o kus dál :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.