Nejste přihlášen/a.
Co říkáte na tuto sadu nářadí za danou cenu... aukro.cz/... Máte někdo zkušenosti s tímto nářadím? Potřebuji dovybavit ´´kutilnu´´ a s tímto setem bych měl vše pěkně pohromadě. Ale za tu cenu...aby to bylo kvalitní...poraďte prosím
Na kutění možná dobrý. Jenže pokud s tím míníte opravdu pracovat, tak rychle zjistíte, jak vám dokáže zkomplikovat život ožvejkaný imbus klíč, který se protočí ve šroubu. A je vymalováno, z práce na půlhoďku máte ,,krásné´´ odpoledne. Totéž platí o šroubovákách, bitech, sikovky ani nezmiňuju. Takže když si spočtu, že slušné imbusy od Bondhusu stojí tuším 6 stovek, sikovky Knipex (jedny z mála použitelných) stojí okolo 9, tak mi ty ceny u té sady lehce nevychází.
To není snobácká honba za značkami, ale já dělám servisáka a nářadí mě živí, takže už dávno vím, že koupit nějaký levný šunt se velice brzy prodraží, jelikož to nářadí jednak nic nevydrží a druhak s ním člověk místo práce udělá spíš škodu, nebo se zrani.
Toto bych nekoupil ani náhodou.Radši kvalitní nářadí a postupně dokupovat,co potřebuju,než sadu,kde většina dílů je nekvalitní a stejně,když budu chtít s nějakým nářadím pracovat,tak si budu muset koupit nové,kvalitnější,protože toto je nepoužitelné.Co taky chcete,když cena jednoho kusu v této sadě vychází v průměru asi na 9 korun!Toto tak nanejvýš na dívání,nebo pochlubení před známými,na práci ani náhodou.
"Chybi uz jenom trumpeta."
No je to cina. A to bude odpovidat kvalite. Zalezi, jak moc velky kutli jste. Pokud jednou za rok utahnete sroubecek, tak OK, pak ale nepotrebujete takovyto kufr, pokud ste aktivni kutil, pak bych spise sel po konkretnim naradi stredni kvality, ktere bych dokupoval podle potreby.
Nektere veci v te sade jsou naproste zbytecnosti, ktere nikdy nevyuzijete a naopak nektere naradi, ktere tam je bych si predstavoval trochu jine.
Ja bych takovou "vsechno" sadu nekupoval.
-
Probehla tady diskuse o setreni penez a tohle je podle mne krasny priklad jedna z veci, ktere lidi koupi, aniz by to skutecne potrebovali. vzdyt "Nekupte to, za tu cenu..."
přesně na to jsem myslel. NO nekup to. Na druhé straně celkem drahé. A zase každý už většinou nějaký ten klíč doma má, nějaký ten ořech. A koupit to za cenu takto vysokou je jen ... divné. Na druhé straně, dárek je dárek. Díval jsem se na šroubováky, které bývají po bitech nejhorší kvality a nejde poznat jaký je to výrobce. Dle mě, NE. zbytečně velká sada za velký peníz.
Známý si koupil ,nevím zda.li jsou stejné ,na pohled mi přijde že ano akorát nevím zda má kolečka a výsuvné madlo,taky na aukru.má to snad 3? 4? roky a spokojenost,pár věcí jsem z toho kufru použil-naposledy před novým rokem,na výměně brzd.kotouču na mém autě před opakovanou technickou.Kvalita bych řekl dobrá.
Na druhou stranu se mi podařilo protočit čtyřhran na trháhu s malé tonky (byla z výbavy T-813 AM50 nebo PM55).
Já bych to nekoupil . Hroznej šmejd. Možná vhodné tak na drobné domácí práce. Měkký materiál. Zabereš klíčem a on se ti rozjede. kamarád něco podobného má. Použil jsem jeho kombinačky na přeštípnutí drátu a držadla jsem normálně ohnul k sobě a to nejsem žádnej velkej chlap. Mám doma starej ruskej vercajk- to je materiál. Tím trhám šrouby a klíč se ani nehne.
Kufr a výbava OK, ale podle zkušeností to co je na fotce je z bláta = vyhozené peníze. Bláto tipuju hlavně bity, šroubováčky atd. Práce s tím je za trest i když jde o jeden šroubek.
Pokud vám jde o kufr, nějaké ty kleště, stranové klíče, zkoušečku, ten nepoužitelný zbytek vyhážete a nahradíte kvalitním, tak OK. Jen to vyjde dráž než když vezmete rovnou to kvalitní a jen to co opravdu potřebujete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.