Nejste přihlášen/a.
Může čiště teoreticky vypadat takto skladba podlahy v přízemí v koupelně:
absence betonu nebo anhydrydu...
8mm dlažba
7mm lepidlo
1mm hydroizolace
6mm dráty podlahového vytápení v tmelu
6mm F-Board
70mm eps
60mm eps
60mm eps
Ty poslední vrsty EPS jsem takto zvolil, protže tyto rozměry už mám koupené...
Možná je to z nějaké důvodu naprostý nesmysl, ale teď zkratkovitě mě nenapadá, proč by to nemělo fungovat
V podstatě to tak fungovat může.Jen si myslím,že pevnost jen samotného polystyrenu pod dlažbou bude nedostatečná.že se bez nášlapné desky neobejdeš.
Pod EPS bude asi potřeba hydroizolace,pak polystyren,na kabelové topení - rohož -by nemusela být systémová deska,tedy nášlapná deska.Tady by pomohlo použít sádrovlákno.Na něj tekutá hydroizolace.Nakonec topná rohož a dlažba.
JABRAKA
To je pravda, tu podlahovou desku bych tam asi dát měl. IPA už je, tu jsem zapomněl zmínit.
Neměla by být spíš tekutá hydroizolace až pod dlažbou(lepidlem)? Tedy odshora:
dlažba
lepidlo
hydroizolace
tmel s drátem
f-board
Tekutá lepenka pod dlažbu? Proč? k čemu? A 1mm, taková žádná není. Přesněji, každá tekutá hydroizolace musí mít silnější vrstvu jak 1mm.
Vaše skladba je OK.
EPS 100Z, !
No když to bude v koupělně, tak tam se snad bez hydroizolace neobejdu. Ne, že bych za ní chtěl za každou cenu utratit nemalé peníze
miata,
IPA už je, tu jsem zapomněl zmínit... takže tam máte hydroizolaci nebo nemáte? Snad ale nechcete dávat dvě? Vy budete mít v koupelně bazén? Nebo myslíte jen na podlahu? Vy budete podlahu polévat množstvím vody?...
nechápu stále proč další hydroizolaci..
Dlažba je vodou nepropustná, spáry rovněž, takže proč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.