Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřeboval bych poradit. Chystám se obložit čelní stranu vany a umakart v koupelně a nevím si rady. Vana je ještě s lemem nahoru a přes to visel plech. Nevím jak mám napojit kachličky s tím lemem. Jsou běžně k sehnání třeba nějaký lišty? A jak to mám napojit u čelní strany na vaně? Taky bych potřeboval poradit jak vyřešit snadný přítup k odpadu pod vanou.
Předem mockrát děkuju za radu.
P.S: Jestli ste měl někdo podobný problém a máte fotečku jak jste to vyřešili budu jen rád...
Také několikrát diskutovaný problém.Stačí si pročíst starší diskuze.Co se týče vany,sundají se krycí plechy,plocha se zdrsní třeba flexou a pak natáhne perlinka s flexilepidlem.Po zatvrdnutí se lepí dlažba stejně jako na zeď.Krycí plech bych zachoval a nalepil bych na něj dekorativní lino,zahnuté až za ohyb,za něj se měkce zavěsí za hranu vany.Chce to jen zvolit dekor jako doplněk ,závěs i podlahová krytina.Lino se může i přetáhnout více k zemi.Mám to takto už deset let.Když je potřeba se dostat pod vanu,lehce se celá deska sundá.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.