Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha pračky vs záruka

Od: tess* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,mohla bych poprosit,nemá te někdo zkušenosti s poruchou motoru pračky?Jestli se to vytahuje na záručný list?Děkuji Tess

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no jistě, že se vztahuje záruční list na celou pračku! Pokud však není již pouplynutí doby 24měs. od zakoupení. Resp. uplynutí záruční doby. A také pokud jste závadu nezpůsobila nesprávným používáním, např. kdyby pračka ležela ve vodě (extrém). Nebo někdo se již v tom vrtal v záruční době,nebo pokud byla zapojena do sítě s jiným napětím než je předepsané a pod.

tess*
hodnocení

Aha,dekuju bylo to tak vcera jsem prala, a pradlo nebylo vymáchané tak jsem ho chtela odcerpat,ale uy se tam jen ukazovalo F21,coz jsem si zjistila ze znamena porucha motoru!Tak jen doufam,ze mi to opravi v arucempac pracku mam asi pul roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]