Nejste přihlášen/a.
Hezký nedělní podvečer,
chtěl bych se zeptat zda by mi někdo mohl poradit s tím jak na zděné plotové sloupky. Chci udělat pouze 3ks a to pro vjezdovou bránu a branku. Zbytek oplocení bude asi bohužel z klasických kovových sloupků a pletiva. Jde o to, že nechci používat žádné štípané tvarovky. Moc by se mi líbilo aby tyto pilířky byly vytvořeny buďto ze starých plných cihel (režné zdivo) nebo omítnuty (viz. obrázek povrchu). Pokud budou omítnuty, chci je vytvořit z toho co dům dá (mám právě klasické cihly). To znamená, že bych asi měl vytvořit betonové základy, na ně dát izolaci a začít zdít. Vše je ale koplikovanější tím, že do všech pilířků potřebuji zazdít elektro kabely (na fotobuňky budoucí brány, el. vrátný k brance, hlavní přívod elektro - hlavní jistič, zvonek a na každém pilířku budu osvětlení (lampička)). Do jednoho pilířku chci osadit právě skříň s hlavním jističem. Je to tedy celkem dost kabelů a nevím jak to řešit ohledně prostupů skrze hydroizolaci.
Poradí mmi někdo jak se to dělá? Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.