Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka ARISTON WMF 722 - zásobník

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Rodina se na mne obrátila s problémem, kam správně dávat prací prostředek do zásobníku nové automatické pračky ARISTON HOTPOINT WMF 722. Ten tištěný návod není příliš srozumitelný: kam vlastně dát prací prostředek (prášek), když nechci předepírku ani změkčovače. Podle návodu by to mělo být do B3, ale to nebude asi ono - viz jak obrázek v textu návodu tak fotografie, které přikládám.

Pokud někdo uvedenou pračku má a používá, budeme vděčni za rady a zkušenosti.

Děkuji

Pračka ARISTON WMF 722 - zásobník
Pračka ARISTON WMF 722 - zásobník #2
Pračka ARISTON WMF 722 - zásobník #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albert*
hodnocení

2x

Je to předcházející typ pračky ARISTON, ale příprava pracího prostředku je stejná.

Pračka ARISTON WMF 722 - zásobník #4
hodnocení

Vážený kolego,

děkuji za dobrou odpověď. Zobrazením návodu ke staršímu typu pračky jste mi potvrdil mou domněnku, že totiž český překlad manuálu pro 722 chybný, neboť v příslušné části je vynechána přihrádka 2, takže vznikla jakási matoucí zkomolenina. K tomu mne přivedlo i porovnání s anglickým manuálem, kde je také přesně popsána přihrádka 2.

Ještě jednou děkuji za podporu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]