Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přes telefon jsem dostal nabídku od čezu se slevou 7%na elektřinu a plyn+2000kč na ůčet,smlouva na 24měs.řekl jsem ano,ale teď mám pochybnosti,máte nějaké skušenosti s ČEZ,pokud jsem nic nepodepsal-smlouvu,tak u nich nejsem,nebo mé ano do telefonu a nahlášení dat operátorovi mne zavazuje?
S cez nevim, ale pokud jste si to rozmyslel, tak na ten telefonát pozor, u mobil . operátora kde jsem me upozorni ze to nahravaji, zadate obcanku, nejake udaje a tak, domluvu znovu přečtou jestli souhlasíme a tim je smlouva uzavrena
Neprobihalo to nejak takto? Nic za to nedate kdyz tam zavolate ze nemate zajem, a pokudřeknou ze jste ji uzavrel ustne, tak poslete doporucene nejake pisemne odstoupeni, ale to predbiham udalostem.nevim jake jsou lhuty ted kdyz prekopali obc.zakonik, ale byvalo to 14dni.na odstoupeni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.