Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí člověk donesl buchtu

Od: daniell* odpovědí: 21 změna:

Právě tady zazvonil člověk - kterého jsem v životě neviděl (měl na sobě maskáčovou bundu, na rameni našita vlajka ČR) a omluvil se mi za nepořádek co v noci dělali (nic jsem neslyšel mám asi tvrdý spánek) a dal mi nějakou buchtu a odešel? Asi by nebylo zrovna strategické ji jíst? co myslíte vy?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

5x
:-D Předem se omlouvám, ale já se ohromně bavím.
Vžívám se do situace: Nějaký borec to večer přehnal. Pak dostal "céres" od maminky. Za trest od ní vyfasoval její kulinářský výtvor a musí ho roznášet s omluvou po baráku. Nejraději by se viděl v pr... a ještě je považován za traviče. Chudák... :-D
doplněno 25.01.14 22:14: Sebod: ano... Slušnost je podezřelá... A ano - je to smutné
sebod*

miklous, souhlas. Stěžujeme si v jaké době žijeme, ale když se objeví někdo, kdo se chová normálně (ano, normálně - aspoň já to tak chápu. Mám mejden, tak se sousedům omluvím, A buchta navíc? To je přece BOMBA , myslím jako ňamka, chacha), tak je podezřelý. Copak byl problém zepat se ho, kdo že je? Nebo přesně, zeptat se sousedů? No, ale jak vidno, většina místního osazenstva v tom vidí něco podezřelého, nebezpečného... Smutná doba

doplněno 25.01.14 20:38:

miramira. Vidíš to. Já zase vidím něco "nenormálního" v tom, že mi někdo přinese buchtu a já se nezeptám, kdo to je. Jasně, když půjdu po ulici a někdo mi vrazí bábovku, tak ji jíst nebudu a ani se toho dotyčného nebudu na nic ptát. Ale toto je naprosto jiná situace.

na to, že mi zcela neznámý člověk nabízí jídlo a tvrdí něco o čem nic nevím nevidím zhola nic normálního. Můj názor. Když bydlím na lontu a sousedka, ktrou zmám let něco přinese, je to o něčem jiném.

doplněno 25.01.14 20:44:

bydlíme ve větším městě a v okolí je tak cca 10% podivínů až bláznů, složitých existencí, a sám se mám relativně rád tak raději ne. :)

doplněno 25.01.14 20:47:

pro sebod. Nedůvěra je ve větším městě základním předpokladem pro přežití. Neznáte mapu. Zřejmě nečtete noviny a nesledujete zprávy a nevíte co se vůbec děje. I takoví jsou mezi námi. Já byl docela lidumil, a to do doby než mě přestalo bavit od ostatních dostávat "za vyučenou".

maia

Sebod moralizuje, ale sám by určo nezbod dortík od cizince :))

;)

sebod*

Mala, Jestliže příjmu hru ohrožení, tak už pouhé převzetí buchty od neznámého člověka bylo nebezpečné. Mohlo v ní být přeci cokoliv. Mohlo to vybouchnout *cert*. "Mala" napsala jsem snad jasně, že kdyby mi buchtu někdo dal na ulici, tak ji jíst nebudu. Jestliže mi však někdo zazvoní u dveří a omlouvá se, tak se zeptám, co a jak. A nejspíš se dozvím, že je to soused od vedle a že chce mít v domě dobré vztahy a proto jde s omluvou a buchtou.

Jasně chápu to, že lidé se ve velkých městech na sídlištích vůbec neznají, Nevědí, kdo je jejich soused. No a i to se mi zdá smutné.

hodnocení

2x

Já bych ji nejedla, kdo ví, co v tom může být, od projímadla počínaje až něčím horším konče.

cobrak*
hodnocení

2x

Atentát :-D :-D :-D

doplněno 25.01.14 20:37:

Anzionka: Jo, přesně :-D

Atentát v posteli
Vše co mám rád rozdělí
Na dva ostrovy, od sebe daleko
Všechno v nás už přeteklo
Jsme uvězněni v tělech
Jak hudba v decibelech
Uuuu, zas budem štastni
Tak prosím zhasni svět, huuu.

*smich* *smich* *smich*

majsterjoe*
hodnocení

1x

Ach ty predsudky...

takze maskacova bunda s nasitou vlajkou CR neco pro zacatek znamena?

Ne nejedl bych to, ale urcite bych za tim nehledal nic zavazneho.

kristyn3*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Chtělo by to nějakého ochutnávače, jak to bylo v dobách minulých, jestli to není otrávené. Ale ted vážně, já bych tu buchtu nechala ležet a zašla bych se zeptat sousedu, jestli oni o ničem nevím. Jestli náhodou nevědí co to bylo za člověka?

ohneta*
hodnocení

0x

Taky bych to nejedl, bůhví co to bylo zač.

hodnocení

0x

Nebojme se "to" pojmenovat-buchta s marihuanou *hej*Selským rozumem...

maia
hodnocení

0x

tyo - máme sousedku, která tu a tam přinese nějakou výbornou buchtu, ale takhle bych se asi fakt bála..divná doba, co?..

daniell*
hodnocení

už sem buchtu raději vyhodil, soused neotvíral a mám podezření že už tu buchtu dostal též a už ji snědl :D :D :D

claire*

Proč jste ji nenadrobil vrabčákům? Buď byste si vykrmil věrnou drůbež nebo se zbavil otravného ptactva, to už ponechám na Vašem uvážení. Každopádně nesouhlasím s vyhazováním jídla, minimálně ti ptáčci z toho mohli něco mít.

Homere, dobře jsi udělal... :-P *smich*

dusger*
hodnocení

0x

Nelíbí se mi to moralizování, aniž by ses zeptal kdo to je a zaco ti přinesl dortík, už hned předpokládáš (i někteří další uživatelé) že tě chce minimálně otrávit. Možná fakt byl sám jen ke slušné omluvě donucený a měl jsi mu aspoň poděkovat, protože to (aspoň podle zdejších reakcí) není vůbec obvyklé. Já bych z toho měl naopak radost.

no jo, ale když on měl na rameni tu vlajku :)

27.01.14 14:40

:-D *haha*

buss
hodnocení

0x

Jo jo, my ani nevíme, kdo v činžáku bydlí, ale jinak, mezi lidem je negativismu, nic dobrého od nich nečekáme...

petrosek
hodnocení

0x

Je to smutne, ale take bych ji radsi nejedl, pokud bych si nebyl jisty, ze ten clovek je skutecne z baraku... BOhuzel, takova je doba, clovek nemuze verit nikomu a nicemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]