Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlakový hrnec STEBA DD1

Od: duha* odpovědí: 4 změna:

tlakový hrnec, jak jste spokojeni mě se líbí moc ale rád bych informace i od uživatelů než ho koupím děkuji za rady info a námitky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

43 let používáme doma tlakové hrnce, úspora energie i času, každopádně si kupte nějaký...

ale z té ukázky jsem v rozpacích...

Zápory: je to těžké, (vidět v rozmezí 02:10 až 02:27) je to velká kráva, zabírající místo, je to složité, členité, špatně se udržující povrch, okolo těch hejblátek, displejů, výfuků a pod. Je to jen na elektriku.

Výhody: tepelný zdroj je (předpokládám) na dně té bedny a též okolo té mísy, působí na větší plochu... když vyberu tu mísu, mohl bych s tím třeba i topit...

Nebyl by jednodušší normální tlakový hrnec, který mohu dát na plyn, elektriku, indukci, keramiku i případně i na otevřený oheň někde na louce? Třeba teď nedávno jsem koupil tlakove-hrnce.heureka.sk/... jednoduchý na údržbu, čištění, uskladnění, dvě nádoby, já mám 3,5 + 5 litrů...

doplněno 25.01.14 09:19:

máte možnost pročíst si příspěvky na téma tlakové hrnce na této poradně pod #papiňák

duha*
hodnocení

Obyčejný papinák nechci , elektrický z toho důvodu že si teplotu reguluje sám a zatopí jen když bude potřeba , uvedu příklad postavíte papinák na sporák je to jedno jaký dojde k poruše a třeba elektrický pojede na plný výkon no a máme vymalováno proto hledám elektrický v který mám mnohem větší důvěru je mi jasné že napíšete že se může rozbít i tento a pojede na plno ale určite je i na tuto poruchu zabezpečenej jinak a za druhý důvod vařím jen v tomto hrnci a sporák mám čistý nebo můžu vařit něcdio jiného ale je to jen můj názor

doplněno 25.01.14 09:45:

zapoměl jsem dodat jsem takový technický hračička a čím složitější tak pro mne jen dobře hlavně když to má pro někoho zbytečnost displej a čím víc tlačítek jěště lepší tak i z tohoto důvodu se mi tento hrnec líbí

uska*
hodnocení

0x

I když denně používám elektrický tlakový hrnec, tak z tohoto modelu jsem na větvi. Někde uvádí, že je to parní hrnec, někde tlakový. I z normálního hrnce dokáže každý udělat parní, když použije stojánek. Nelíbí se mi, že zabere hodně místa, je zbytečně tvarován do hranata, je těžký. Líbí se mi na něm, že si nejen můžete nastavit program vaření, ale i svůj vlastní čas. Což u jiných elektrickým tlakáčů není moc vidět. Ty mají třeba 6 programů daných, ale jsou naprosto dostačující. Tento má výhodu v nerez nádobě, ale nedovedu si jej představit jako gril.

Já bych se k obyčejnému tlakáči již nevrátila neboť elektrický zapnu a jdu do pryč. Nic nehlídám. Přijdu domů, mám uvařeno a teplé jídlo. Hrnec hlídá teplotu než se vrátím. Navíc bez poklice jej používám jako friťák. Uvařím v něm vše - mléko, maso, rýži, brambory, těstoviny, luštěniny, ovesné vločky, veškeré polévky i zahuštěné i usmažím řízky - samozřejmě ty musím hlídat, na to automat nejde.

duha*
hodnocení

tak jsem si tento hrnec koupil a můj dojem? vypadá perfektně přednastavené programy odpovídají skutečnosti ,jídlo je hodně brzo vařené a chutné mohl by být o něco větší jinak samá chvála

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]