Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřebuju doma vyvrtat pár děr do panelu (na poličky) a zaroven bych si chtěl pořídit aku vrtačku (šroubovak). V nabídce nejrůznějších e-shopů mi padla do oka velmi levná varianta aku vrtacího kladiva Einhell BT-HD 14,4 Li Blue. Za cenu okolo tisice korun by mi měla pomoci udělat cca 10 menších děr do panelu a později by mi mohla zaroven sloužit i jako klasická mobilní aku vrtačka (šroubovak). Vrtat v budoucnu do panelu už nijak ve větší míře nehodlám a proto mi přijde investovat 3000 do nejakyho trochu slušnějšího kladiva zbytečná a v pujčovat si ji nechci... Ptám se tedy na váš názor, jestli je tato vrtačka vubec shopna něco do panelu vyvrtat (samozřejmě s tím správným sds vrtákem), vzhledem ke kroutícímu momentu jen 15 Nm a zdali je pak normálně k použití jako normální aku vrtačka/šroubovak? Děkuji mnohokrat za názor
toto vrtaci kladívko jsem si koupil na montování lišt u plovoucí podlahy do panelu a ze skusenosti říkám že je na prd.
vyvrtal jsem do panelu 6 dir a bylo po baterce vrtak 6mm nabijeni trvalo nehoraznou dobu abych dodělal aspon jednu stěnu.
Po te jsem si koupil klasickou levnou přiklepovou vrtačku na 220V.Zabere doma stejné místo a neodejde baterie.
Akorát vyhozene peníze mimochodem nová baterie stoji stejně jak toto kladívko.
můj názor a mé zkušenosti
doplněno 24.01.14 12:14:bože kde se tam vzal ten obrázek nechápu žádnej se do odpovědi nedával a ani ho nemam v PC
Zdravím.
Na rozdíl od některých odpovědí bych nepovažoval vrtačku Einhell za špatnou. Je to střední třída nářadí a na to co tazatel píše je zcela určitě dostačující. Nakonec je zde záruční lhůta. Určitě není stavěná na 8 hodin každodenní práce. Druhá věc je ta, jak se člověk k nářadí chová. Myslím si, že mezi střední třídou nářadí si tato "žlutá" značka určitě udělala dobré jméno. Pečujte o ní podle návodu a bude vám dobře sloužit.
Pokud někdo vezme aku vrtačku a při snaze o vrtání do betonu jí spálí motor nebo zničí převody nebo ložiska, tak to není na reklamaci. Záruka se neztahuje na opotřebení vzniklé používáním. Pokud to dnes nějaké "hobbymarkety" jako reklamaci uznávají, tak je proto že ví že spokojeného zákazníka oškubou na dalším nákupu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.