Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půdní schody

Od: chucky26 odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

prosím poraďte jak namontovat půdní schody, když vazníky jsou cca 80cm nad SDK stropem. Už jsem se dotazoval u několika firem co schody vyrábí a montují, ale nikdo mi to nechce udělat, že to neumí. Je mi jasné, že by se musela udělat výdřeva až k SDK, ale co pak když vylezu na schody, tak k podlaze půdy bude cca 80cm a to nejde překročit :( Potřebuju se pohnou,a už fakt nevím co s tím. Přikládám jednoduchý obrázek prostory.

Děkuji za cokoliv :)

Půdní schody

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Překonání 80cm schodu bude mnohem menší problém, než vyřešit tepelnou izolaci + funkční parozábranu schodů.

Doporučuji Vám udělat vstup z nevytápěného místa kde není tolik izolace (přesah střechy), případně ze štítu domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]