Nejste přihlášen/a.
Skáním nějaké moderní světlo do obýváku tentokrát v Brně, kudy budu v pátek projíždět. Doporučí mi někdo, kam zajet? Chtěla bych něco moderního - např. toto se mi líbí svet-svitidel.cz/... . Děkuji předem za návrhy, Brno neznám, ale s navigací zvládnu všechno
Nejsem si jistý na 100%, už si to úplně nepamatuju, ale Eglo má Bauhaus i Hornbach - na Heršpické naproti sobě, nebo Bauhaus u Globusu na výpadovce na Svitavy. Problém je, že jen velice omezený sortiment. Před rokem jsme hledali svítidla do pokoje a EGLO mi přišlo, že má opravdu šmrnc. Na netu mají kompletní katalog, který jsme s manželkou prohlédli a vybrané svítidlo jsem si objednal přes e-shop (konkrétně luminar.cz). Jako vidět to někde na živo, zcela bez šance a vystavený sortiment Bau a Horn nás taky neoslovil.
Také jsem se podívala, co Vás zajímá. Vkus řešit nebudu, ale než takový lustr koupíte, zamyslete se nad jeho údržbou. Když bude nový, tak budete určitě nadšený, ale po nedlouhé době se na všem usadí prach a rázem je po kráse. Musíte všechny ty cingrlátka sundat a umýt. Já vím o čem mluvím a to mám jen křišťálový lustr. Mytí a opětné zavěšování všech skleněných součástí je dost dlouhou dobu. Lustr, který jste dal v odkaze, bude přímo horor vypulírovat. Pořádně si prohlédněte, jak je sestavený, aby jste to pak dal vůbec dohromady. A taky si představte, jak to vypadat, když na něm bude usazen prach a nebude se Vám chtít trávit půl dne jeho čištěním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.