Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s následující ostřičkou na vrtáky z Lidlu?
A nemáte někdo z Lidli montérky?
Na omak jsou dost kvalitní a protože se na jaře budu pouštět do rekonstrukce baráku, tak potřebuju nakoupit plno těchto "blbostí". Díky za info
S ostřičkou zkušenosti nemám, ale nějaký "vercajk" jsem tam už koupil a jsem celkově spokojen (vzhledem k ceně velmi spokojen) !
Lacláče v této cenové relaci jinde neseženete, ani ty nekvalitní, tady bych neváhal !
Montérky mám, sice modré, ale loni měli dvě barvy. Nakonec jsem si vzal čtvery a dá se říct, že jsem je nosil alespon chvíli každý den a drží v pohodě (práce hlavně v zemědělstí, v dílně a na stavbě). Za mě za tu cenu paráda. Jo tak utrhl jsem si o žně kšandu, nebo roztrhl nohavici...ale tak to by se stalo i s jinejma kalhotama
Zdravím,
montérkové kalhoty s lacem (modré) jsem si koupil loni a zatím nemůžu říct "křivý" slovo. Takže doporučuji.
Co se týká ostřičky na vrtáky - pro mne zbytečnost, protože si umím nabrousit (naostřit) vrtáky v ruce bez přípravku. Pro laika, co to takhle neumí, to může být užitečná věc, i když to žádný zázrak není - ostří to vrtáky bez "podbroušení" (či spíš s minimálním podbroušením), takže než vyvrtáte díru, chvíli to trvá. Na druhou stranu to je výhoda při vrtání slabých materiálů, protože neprolítnete tak rychle skrz (rychlé prolétnutí vrtákem skrz hlavně při dovrtávání má většinou za následek zaseklý a tím pádem většinou i zlomený vrták). Ale za ty peníze nic podobného na pokusy nekoupíte. Takže bych se toho zas tak nebál.
Vaši otázku a všechny odpovědi jsem řekla manželovi a co si myslíte, že udělal. Montérky si běžel koupit hned dvoje a když už tam byl tak vzal i tu brusku na vrtáky, prý za tu cenu, nekup to a měli poslední tři kousky. Jakési kleště z Lídlu máme pro jistotu troje naprosto stejné ale pochvaluje si jak jsou dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.