Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní úložný box - jaký materiál do mrazu

Od: uska* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, může mi někdo poradit. Potřebuji si zakoupit zahradní úložný box, ale bude venku celoročně, tudíž mu nesmí vadit mráz. Třeba takový benco.cz/...

U boxů buď není uveden materiál a nebo je uveden polyprotylen, který pravděpodobně při mrazu křehne. Z jakého materiálu (plastu) mám hledat úložný box? Děkuji Uška

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

copak mráz ale slunko je sviňa. Vezměte že na JM bylo v létě 40 st ve stínu a na taovýchto površích i kolem 50ti apod.Máte to prodím jako pro přenosné účely nebo spíše stabilní věc? Pobouchal bych to něčím, co by tomu zajistilo delší životnost. Napadá mě osb plus lino.

uska*
hodnocení

miro dík za reakci, ale kdyby jsem chtěla dřevěnou bednu s linem, tak do ní nebudu kupovat plastový úložný box. To by šlo i bez boxu. Ale bude stát hned vedle vchodových dveří, takže musí i trošku vypadat. Budu doufat, že se někdo vyzná v plastech a poradí. Mne na horách víc trápí mráz jak horko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]