Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, může mi někdo poradit. Potřebuji si zakoupit zahradní úložný box, ale bude venku celoročně, tudíž mu nesmí vadit mráz. Třeba takový benco.cz/...
U boxů buď není uveden materiál a nebo je uveden polyprotylen, který pravděpodobně při mrazu křehne. Z jakého materiálu (plastu) mám hledat úložný box? Děkuji Uška
copak mráz ale slunko je sviňa. Vezměte že na JM bylo v létě 40 st ve stínu a na taovýchto površích i kolem 50ti apod.Máte to prodím jako pro přenosné účely nebo spíše stabilní věc? Pobouchal bych to něčím, co by tomu zajistilo delší životnost. Napadá mě osb plus lino.
miro dík za reakci, ale kdyby jsem chtěla dřevěnou bednu s linem, tak do ní nebudu kupovat plastový úložný box. To by šlo i bez boxu. Ale bude stát hned vedle vchodových dveří, takže musí i trošku vypadat. Budu doufat, že se někdo vyzná v plastech a poradí. Mne na horách víc trápí mráz jak horko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.