Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám dotaz.Okopal jsem ve sklepě jednu stranu zdi(omítka nedržela a opadávala) ve sklepě až na cihlu/opuku.Takže jedna strana je obnažená a s manželkou se nám to docela líbí do sklepa to docela pasuje a tu stranu chceme zachovat tak jak ted je.Zed jsem řádně ometl,okartáčoval a očistil,ale přesto na dotek neustále něco sem tem drobného upadne a sprašuje.Mohu tuto obnašenou zed napenetrovat hloubkovou penetrací?A tím podstatně opadávání a sprašování zabránit?
děkuju
"sem tem drobného upadne a sprašuje" odpadá omítka ze spár, nebo vlastní cihla?
doplněno 20.01.14 20:17:Nevím jak vypadá Vaše zeď, ale pokud si pořídíte kvalitní koště, silně ometete stěny, musí to co nedrží sundat. Klidně i flexu a ocelový (mosazný) kartáč a lehce očistíte cihly. Maltu ve sprách vyspravíte maltou pro lícové zdivo.
Dobrý den.Ne ne žádné cihly nepadají,možná trochu omítky ze spár ale to bych musel použít i trochu síly.Jde špíš o to když přejedu o zed rukou tak sem tam nějaká "drobotina" upadně ale žádné kusy "malty" ani cihel..Jdse spíš o otravné zametání.Vím že penetrací to stáhnu,utáhnu a padat už nebude nic.Ale jde mi o to abych zed nezavřel.
děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.